Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the weeknd Songtekst: the hills (mayham remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the weeknd - the hills (mayham remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the hills (mayham remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the weeknd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the weeknd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the hills (mayham remix) .

Origineel

[Verse 1: AyySee] Drunk at 1 PM that's how my shit goes (it’s sinful) I wish I wasn't me but ain't that simple (a pinhole) I’m staring at my medals like this ‘int gold (it's crisp though) I'm living like a coaster on them hill rolls (them hills fold) When I'm fucked up that's the real me Well the me that I'm happy with, the real me When you see the problematic from the P.O.V You wouldn't be ecstatic, you'd fear me And I hate the fact I’m like a paperback Take the taper back, I’d be okay with that Make me relevant and I'll pay it back Won’t drink it away but in case of that. (drink) [Chorus] I only call you when it's half past five The only time that I'll be by your side I only love it when you touch me, not feel me When I'm fucked up, that’s the real me When I'm fucked up, that's the real me, yeah I only call you when it's half past five The only time I'd ever call you mine I only love it when you touch me, not feel me When I'm fucked up, that's the real me When I'm fucked up, that's the real me, babe [verse 2: Mayham]: Last year, I asked who you were A masterpiece and I forgot you swerved A catastrophe like you smashed the curb Cause your drive's intense, even asked your girls When she called his phone, never answered her So you left for me cause your "man's a jerk" Didn't know your price so he passed the urge Didn't know double entendre what her ass is worth Cause I left her numb like I snatched a nerve Cheating on him, was that deserved? But she never knew he set a trap for her Always knew he was a bat for her The passion, work, never seen though She fell hard and bit dirt like a mean hoe No pun intended but I'll leave girls Hanging off of a tree, why love me girl Always said she would let hope in I guess "hope" is a guy, cause her legs' open In her head, knows it, she's a yep, hoe bitch Always said that she felt broken I guess cheap things would break easy Kept tellin' him "I'll never leave you" Tells me "your next would never be me" Guess that's the point, she'll never be you Cause [Chorus] I only call you when it's half past five The only time that I'll be by your side I only love it when you touch me, not feel me When I'm fucked up, that's the real me When I'm fucked up, that's the real me, yeah I only call you when it's half past five The only time I'd ever call you mine I only love it when you touch me, not feel me When I'm fucked up, that's the real me When I'm fucked up, that's the real me, babe [Bridge] Hills have eyes, the hills have eyes Who are you to judge? Who are you to judge? Hide your lies, girl, hide your lies (Hide your lies, oh baby) Only you to trust, only you [Chorus] I only call you when it's half past five The only time that I'll be by your side I only love it when you touch me, not feel me When I'm fucked up, that's the real me When I'm fucked up, that's the real me, yeah I only call you when it's half past five The only time I'd ever call you mine I only love it when you touch me, not feel me When I'm fucked up, that's the real me When I'm fucked up, that's the real me, babe [Outro] Ewedihalehu Yene konjo, ewedihalehu Yene fikir, fikir, fikir, fikir Yene fikir, fikir, fikir, fikir

 

Vertaling

[Verse 1: AyySee] Drunk at 1 PM that's how my shit goes (it's sinful) I wish I wasn't me but ain't that simple (a pinhole) I'm staring at my medals like this 'int gold (it's crisp though) I'm living like a coaster on them hill rolls (them hills fold) When I'm fucked up that's the real me Nou, de ik waar ik gelukkig mee ben, de echte ik Als je de problemen ziet vanaf de snelweg... Je zou niet extatisch zijn, je zou me vrezen En ik haat het feit dat ik als een paperback ben Neem de taper terug, dat zou ik goed vinden Maak me relevant en ik zal het terugbetalen Ik zal het niet wegdrinken, maar in het geval dat. (drankje) [refrein] Ik bel je alleen als het half zes is De enige keer dat ik aan je zijde zal zijn Ik hou er alleen van als je me aanraakt, niet voelt Als ik naar de klote ben, dat ben ik echt Als ik naar de klote ben, dan ben ik dat echt, ja Ik bel je alleen als het half zes is De enige keer dat ik je ooit de mijne noem Ik hou er alleen van als je me aanraakt, niet als je me voelt When I'm fucked up, that's the real me Als ik naar de klote ben, ben ik dat echt, schat [vers 2: Mayham]: Vorig jaar, vroeg ik wie je was Een meesterwerk en ik vergat dat je slingerde A catastrophe like you smashed the curb Cause your drive's intense, even asked your girls When she called his phone, never answered her Dus je vertrok voor mij omdat je "man een eikel" is Hij kende je prijs niet dus gaf hij de drang door Wist niet dubbelzinnig wat haar kont waard is Cause I left her numb like I snatched a nerve Hem bedriegen, was dat verdiend? Maar ze heeft nooit geweten dat hij een val voor haar zette. Altijd geweten dat hij een vleermuis voor haar was De passie, het werk, nooit gezien Ze viel hard en beet in het vuil als een gemene hoer Geen woordspeling bedoeld, maar ik laat meisjes hangend aan een boom, waarom hou je van mij meisje Ze zei altijd dat ze hoop binnen zou laten Ik denk dat "hoop" een man is, want haar benen zijn open In haar hoofd, weet ze het, ze is een yep, hoer teef Ze zei altijd dat ze zich gebroken voelde I guess cheap things would break easy Bleef hem zeggen: "Ik zal je nooit verlaten" Vertelt me "je volgende zou nooit mij zijn" Guess that's the point, she'll never be you Cause [refrein] I only call you when it's half over five De enige keer dat ik aan je zijde zal zijn Ik hou er alleen van als je me aanraakt, niet als je me voelt When I'm fucked up, that's the real me Als ik naar de klote ben, dan ben ik dat echt, ja Ik bel je alleen als het half zes is De enige keer dat ik je ooit de mijne noem Ik hou er alleen van als je me aanraakt, niet als je me voelt When I'm fucked up, that's the real me When I'm fucked up, that's the real me, babe [Bridge] De heuvels hebben ogen, de heuvels hebben ogen Wie ben jij om te oordelen? Wie ben jij om te oordelen? Verberg je leugens, meisje, verberg je leugens Alleen jij bent te vertrouwen, alleen jij [Chorus] Ik bel je alleen als het half zes is The only time that I'll be by your side Ik hou er alleen van als je me aanraakt, niet voelt When I'm fucked up, that's the real me Als ik naar de klote ben, dan ben ik dat echt, ja Ik bel je alleen als het half zes is De enige keer dat ik je ooit de mijne noem Ik hou er alleen van als je me aanraakt, niet als je me voelt When I'm fucked up, that's the real me When I'm fucked up, that's the real me, babe [Outro] Ewedihalehu Yene konjo, ewedihalehu Yene fikir, fikir, fikir, fikir Yene fikir, fikir, fikir, fikir