Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the white stripes Songtekst: look me over closely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the white stripes - look me over closely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van look me over closely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the white stripes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the white stripes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals look me over closely .

Origineel

look me over closely. tell me what you see. the lady likes to look her best. before she pours the tea. you said I'm [?]. that makes the evening sun go down. oh look me over closely. tell me what you find. but don't be over anxious. I'm not the marryin' kind. I'm a poor in a storm. you'll harbor where it's warm. in my arms you will hide. from the great big world outside. oh but when you come and see me. don't try to change my ways. you'll have a part within my heart. and there you'll always stay. there's room for all. not for all. but don't blame me. if you fall. so look me over closely. and then make up your mind. but darling please remember this. I'm holding you before we kiss. so look me over closely. because I may be the marryin' kind. oh well I may be the marryin' kind. oh well I may be the marryin' kind. oh.

 

Vertaling

Kijk goed naar me. Vertel me wat je ziet. De dame ziet er graag op haar best uit. Voordat ze de thee inschenkt. Je zei dat ik [?] ben. Dat doet de avondzon ondergaan. Kijk goed naar me. Vertel me wat je vindt. Maar wees niet overbezorgd. Ik ben niet het type dat trouwt. Ik ben een arme in een storm. Je zult je schuilhouden waar het warm is. In mijn armen zul je je verbergen. Voor de grote wereld buiten. Maar als je me komt opzoeken. Probeer me niet te veranderen. Je zult een deel in mijn hart hebben. En daar zul je altijd blijven. Er is plaats voor iedereen. Niet voor iedereen. Maar geef mij niet de schuld. Als je valt, kijk dan goed naar me. En neem dan een beslissing. Maar lieverd, onthoud dit. Ik hou je vast voordat we zoenen, dus kijk goed naar me, want ik ben misschien wel van het soort dat trouwt, oh.