Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the white stripes Songtekst: offend in every way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the white stripes - offend in every way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van offend in every way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the white stripes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the white stripes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals offend in every way .

Origineel

I'm patient of this plan. As humble as I can. I'll wait another day. Before I turn away. But know this much is true. No matter what I do. Offend in every way. I don't know what to say. I'm coming through the door. But they're expecting more. Of an interesting man. Sometimes I think I can. But how much can I fake. I'll speak until I break. With every word I say. Offend in every way. You tell me to relax. And listen to these facts. That everyone's my friend. And will be till the end. But know this much is true. No matter what I do. No matter what I say. Offend in every way

 

Vertaling

Ik ben geduldig met dit plan. Zo nederig als ik kan. Ik wacht nog een dag. Voordat ik me afkeer. Maar weet dat dit waar is. Het maakt niet uit wat ik doe. Beledig me op elke manier. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik kom door de deur. Maar ze verwachten meer. Van een interessante man. Soms denk ik dat ik dat kan. Maar hoeveel kan ik veinzen. Ik zal spreken tot ik breek. Met elk woord dat ik zeg. Op elke manier beledigen. Je zegt me te ontspannen. En luister naar deze feiten. Dat iedereen mijn vriend is. En zal zijn tot het einde. Maar weet dat dit waar is. Het maakt niet uit wat ik doe. Het maakt niet uit wat ik zeg. Beledig op elke manier