Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the who Songtekst: bald headed woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the who - bald headed woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bald headed woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the who! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the who en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bald headed woman .

Origineel

Yeah I don't want no bald headed woman,. It'll make me mean yeah lord it'll make me mean,. Yeah I don't want no bald headed woman,. It'll make me mean yeah lord it'll make me mean.. Yeah I don't want no sugar in my coffee,. It'll make me mean yeah lord it'll make me mean,. Yeah I don't want no sugar in my coffee,. It'll make me mean yeah lord it'll make me mean.. Yeah I'm traveling on a bald headed mountain,. I've done my time, I've done my time,. Yeah I've been traveling them bald headed mountains,. I've done my time, I've done my time,. I said I've done my time, I done my time.. I said I've done my time now yeah yeah yeah yeah yeah yeah,. I've done my time yeah, I've done my time yeah yeah yeah yeah yeah yeah.. Don't want no bald headed woman baby,. Yeah gonna make me mean, make me mean,. I don't want no bald headed woman,. That's gonna gonna make me mean make me mean now,. Don't want no sugar in my coffee,. Gonna make me mean, make me mean,. Don't want no sugar in my coffee,. Gonna make me mean, make me mean..

 

Vertaling

Ja, ik wil geen vrouw met een kaal hoofd. Het zal me gemeen maken, ja heer, het zal me gemeen maken... Ja, ik wil geen vrouw met een kale kop. Het zal me gemeen maken, ja Heer, het zal me gemeen maken... Ja ik wil geen suiker in mijn koffie,. Het zal me gemeen maken, ja Heer, het zal me gemeen maken... Ja, ik wil geen suiker in mijn koffie. Het zal me gemeen maken, ja Heer, het zal me gemeen maken.. Yeah I'm traveling on a bald headed mountain,. Ik heb mijn tijd gedaan, ik heb mijn tijd gedaan... Yeah I've been travelling them bald headed mountains,. Ik heb mijn tijd gedaan, Ik heb mijn tijd gedaan,. Ik zei dat ik mijn tijd gedaan heb, ik heb mijn tijd gedaan... I said I've done my time now yeah yeah yeah yeah yeah,. I've done my time yeah, I've done my time yeah yeah yeah yeah.. Don't want no bald headed woman baby,. Yeah gonna make me mean, make me mean,. Ik wil geen vrouw met een kale kop,. That's gonna make me mean make me mean now,. Ik wil geen suiker in mijn koffie. Gonna make me mean, make me mean,. Ik wil geen suiker in mijn koffie. Gonna make me mean, make me mean..