Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the who Songtekst: see me, feel me (single version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the who - see me, feel me (single version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van see me, feel me (single version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the who! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the who en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals see me, feel me (single version) .

Origineel

See Me Feel Me Touch Me Heal Me See Me Feel Me Touch Me Heal Me Listening to you, I get the music Gazing at you, I get the heat Following you, I climb the mountain I get excitement at your feet Right behind you, I see the millions On you, I see the glory From you, I get opinion From you, I get the story Listening to you, I get the music Gazing at you, I get the heat Following you, I climb the mountain I get excitement at your feet Right behind you, I see the millions On you, I see the glory From you, I get opinion From you, I get the story

 

Vertaling

Zie Mij Voel Mij Raak Mij aan Genees Mij Zie Mij Voel Mij Raak Mij aan Genees Mij Luisterend naar jou, krijg ik de muziek Staren naar jou, ik krijg de warmte Jou volgend, beklim ik de berg Ik word opgewonden aan je voeten Vlak achter je, zie ik de miljoenen Op jou, zie ik de glorie Van jou, krijg ik de mening Van jou, krijg ik het verhaal Luisterend naar jou, krijg ik de muziek naar jou starend, krijg ik de warmte Jou volgend, beklim ik de berg krijg ik opwinding aan je voeten Vlak achter je, zie ik de miljoenen Op jou, zie ik de glorie Van jou, krijg ik de mening Van jou, krijg ik het verhaal