Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the who Songtekst: smash the mirror

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the who - smash the mirror ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smash the mirror? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the who! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the who en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smash the mirror .

Origineel

Mother:. You don't answer my call. With even a nod or a wink. But you gaze at your own reflection!. You don't seem to see me. But I think you can see yourself.. How can the mirror affect you?. Can you hear me. Or do I surmise?. That you fear me can you feel my temper. RISE.. Do you hear or fear or. Do I smash the mirror.. Do you hear of fear or. Do I smash the mirror? SMASH!.

 

Vertaling

Moeder. Je beantwoordt mijn oproep niet. Met zelfs een knikje of een knipoog. Maar je staart naar je eigen reflectie!. Je lijkt me niet te zien. Maar ik denk dat je jezelf kunt zien. Hoe kan de spiegel je beïnvloeden? Kun je me horen. Of vermoed ik dat? Dat je me vreest, kan je mijn drift voelen. STA OP. Hoor je of vrees je of. Sla ik de spiegel kapot... Hoor je angst of. Sla ik de spiegel kapot? VERPLETTER!