Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the who Songtekst: there’s a doctor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the who - there’s a doctor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there’s a doctor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the who! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the who en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there’s a doctor .

Origineel

Father: There's a doctor I've found Could bring us all joy! There's a doctor I've found could cure the boy! There's a doctor I've found could cure the boy! There's a man I've found could remove his sorrow He lives in this town, let's see him tomorrow He lives in this town, let's see him tomorrow!

 

Vertaling

Vader: Er is een dokter die ik gevonden heb Die ons allen vreugde kan brengen. Er is een dokter die ik gevonden heb die de jongen kan genezen. Er is een dokter die ik heb gevonden die de jongen kan genezen. Er is een man die ik heb gevonden die zijn verdriet kan wegnemen. Hij woont in deze stad, laten we hem morgen bezoeken Hij woont in deze stad, laten we hem morgen bezoeken!