Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the wrens Songtekst: it’s alright

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the wrens - it’s alright ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it’s alright? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the wrens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the wrens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it’s alright .

Origineel

[Verse 1] Well, well, well, what do we have here? Could this all be true, let me get this clear You were caught on main selling off the gear Saying I'm the one to blame [Pre-Chorus] 'Baby, baby, baby, it's a long way home' [Verse 2] Oh dear me, isn't this a shame? What am I to do, you're driving me insane Look at what you've done with your life so far Take a look at what you are [Pre-Chorus] 'Baby, baby, baby, you are all alone' [Chorus] It's alright, it's alright baby It's alright, you can go It's alright, it's alright baby It's alright, you can go [Verse 3] Where would you be without me? I treat you so nice with every luxury Who took you in when no one wanted you around? Don't say that you're leaving me now [Pre-Chorus] I will always, always, always catch you in the end [Chorus] [Bridge] No, don't go giving me your lip Go, go get out on the step No, I won't take another single word about the clear, baby Wide and away and away in the old times it's clear I'm here [Chorus] [Coda] It's alright, it's alright baby It's alright, it's alright baby It's all, it's all right, it's... It's alright, alright, it's alright It's alright

 

Vertaling

[Verse 1] Nou, nou, nou, wat hebben we hier? Zou dit allemaal waar kunnen zijn, laat me dit even duidelijk maken Je bent betrapt op het verkopen van de spullen. Saying I'm the one to blame [Pre-Chorus] 'Baby, baby, baby, it's a long way home' [Vers 2] Oh jee, is dit geen schande? Wat moet ik doen, je maakt me gek Kijk naar wat je tot nu toe met je leven gedaan hebt Kijk eens naar wat je bent [Pre-Chorus] Baby, baby, baby, je bent helemaal alleen [refrein] Het is al goed, het is al goed baby Het is goed, je kunt gaan Het is goed., it's alright baby It's alright, you can go [Verse 3] Waar zou je zijn zonder mij? Ik behandel je zo goed met alle luxe Who took you in when no one wanted you around? Zeg niet dat je me nu verlaat [Pre-Chorus] Ik zal je altijd, altijd, altijd vangen op het einde [Chorus] [Bridge] Nee, ga me je lip niet geven Ga, ga op het opstapje staan Nee, ik wil geen woord meer horen over de helderheid, schat Wijd en weg en weg in de oude tijden het is duidelijk ik ben hier [Chorus] [Coda] It's alright, it's alright baby It's alright, it's alright baby Het is al goed, het is al goed, het is... Het is al goed, het is al goed, het is al goed It's alright