Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the xx Songtekst: blood red moon (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the xx - blood red moon (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blood red moon (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the xx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the xx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blood red moon (demo) .

Origineel

Picture me under blood red moon I'll make your eyes turn yellow Make your skin turn blue Picture me under blood red moon I'll make your eyes go yellow Make your skin turn blue I know, I know, I know That it's hard to see I know, I know, I know I know, I know, I know That you're all I see I know, I know, I know Picture me under blood red moon I'll make your eyes turn yellow Make your skin turn blue Picture me under blood red moon I'll make your eyes go yellow Make your skin turn blue I know, I know, I know That it's hard to see I know, I know, I know I know, I know, I know That you're all I see I know, I know, I know

 

Vertaling

Stel me voor onder de bloedrode maan Ik zal je ogen geel maken Je huid blauw maken Beeld je mij in onder de bloedrode maan Ik zal je ogen geel maken Laat je huid blauw worden Ik weet het, ik weet het, ik weet het Dat het moeilijk is om te zien Ik weet het, ik weet het, ik weet het Ik weet het, ik weet het, ik weet het dat jij alles bent wat ik zie Ik weet het, ik weet het, ik weet het Stel me voor onder de bloedrode maan Ik zal je ogen geel maken Maak je huid blauw Beeld je mij in onder de bloedrode maan Ik zal je ogen geel maken Laat je huid blauw worden Ik weet het, ik weet het, ik weet het Dat het moeilijk is om te zien Ik weet het, ik weet het, ik weet het Ik weet het, ik weet het, ik weet het dat jij alles bent wat ik zie Ik weet het, ik weet het, ik weet het