Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Xx Songtekst: Brave For You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Xx - Brave For You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Brave For You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Xx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Xx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Brave For You .

Origineel

In all I know And all I've done I take you along Though you're not here I can feel you there I take you along And when I'm scared I imagine you there Telling me to be brave So I will be brave for you Stand on a stage for you Do the things that I'm afraid to do I know you'd want me to I will be brave I know you'd want me to I see things change And now watch them grow And I know you do too When the things don't make sense I have courage Because of you And when I'm scared I imagine you're there Telling me to be brave So I will be brave for you Stand on a stage for you Do the things that I'm afraid to do I know you'd want me to I will be brave I will be brave Do the things that I'm afraid to do I know you'd want me to Oh, there are things I wish I didn't know I'll try my best to let them go

 

Vertaling

In alles wat ik weet En alles wat ik heb gedaan Ik neem je mee Hoewel je niet hier bent Ik kan je daar voelen Ik neem je mee En als ik bang ben Ik stel me je daar voor Mij ??vertellen dat ik dapper ben Dus ik zal moedig voor je zijn Sta op een podium voor jou Doe de dingen die ik bang ben om te doen Ik weet dat je wilt dat ik dat doe ik zal dapper zijn Ik weet dat je wilt dat ik dat doe Ik zie dingen veranderen En zie ze nu groeien En ik weet dat jij dat ook doet Wanneer de dingen niet kloppen Ik heb moed Door jou En als ik bang ben Ik kan me voorstellen dat je daar bent Mij ??vertellen dat ik dapper ben Dus ik zal moedig voor je zijn Sta op een podium voor jou Doe de dingen die ik bang ben om te doen Ik weet dat je wilt dat ik dat doe ik zal dapper zijn ik zal dapper zijn Doe de dingen die ik bang ben om te doen Ik weet dat je wilt dat ik dat doe Oh, er zijn dingen die ik wou dat ik niet wist Ik zal mijn best doen om ze los te laten