Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the xx Songtekst: on hold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the xx - on hold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on hold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the xx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the xx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on hold .

Origineel

[Verse 1: Romy Madley Croft] I don't blame you We got carried away I can't hold on To an empty space [Pre-Chorus: Oliver Sim] Now you've found a new star to orbit It could be love I think you're too soon to call us old When and where did we go cold? I thought I had you on hold [Chorus 1: Oliver Sim] And every time I let you leave I always saw you coming back to me When and where did we go cold? I thought I had you on hold [Post-Chorus 1: Oliver Sim & Hall & Oates] Where does it stop, where does it stop Where do you dare me to (draw the line)? You've got the body, you've got the body Dare me to, dare me to Where does it stop, where does it stop Where do you dare me to (draw the line)? You've got the body, you've got the body You've got the body, you've got the body I thought I had you on hold Where does it stop, where does it stop Where do you dare me to (draw the line)? You've got the body, you've got the body Dare me to, dare me to Where does it stop, where does it stop Where do you dare me to (draw the line)? You've got the body, you've got the body Dare me to, dare me to [Verse 2: Romy Madley Croft] My young heart chose to believe We were destined Young hearts All need love Call it a lesson The stars and the charts And the cards make sense Only when we want them to When I lie awake staring in to space I see a different view [Pre-Chorus: Oliver Sim] Now you've found a new star to orbit It could be love I think you're too soon to call us old When and where did we go cold? I thought I had you on hold [Chorus 2: Oliver Sim] And every time I let you leave I always saw you coming back to me When and where did we go cold? I thought I had you on hold I thought I had you on hold I thought I had you on hold [Post-Chorus 2: Hall & Oates] Where does it stop, where does it stop Where do you dare me to (draw the line)? You've got the body, you've got the body Dare me to, dare me to Where does it stop, where does it stop Where do you dare me to (draw the line)? You've got the body, you've got the body You've got the body, you've got the body Where does it stop, where does it stop Where do you dare me to (draw the line)? You've got the body, you've got the body Dare me to, dare me to Where does it stop, where does it stop Where do you dare me to (draw the line)? You've got the body, you've got the body Dare me to, dare me to [Chorus 2: Oliver Sim] And every time I let you leave I always saw you coming back to me When and where did we go cold? I thought I had you on hold I thought I had you on hold I thought I had you on hold

 

Vertaling

[Verse 1: Romy Madley Croft] I don't blame you We lieten ons meeslepen I can't hold on To an empty space [Pre-Chorus: Oliver Sim] Now you've found a new star to orbit It could be love Ik denk dat je te snel bent om ons oud te noemen Wanneer en waar zijn we koud geworden? Ik dacht dat ik je in de wacht had staan [Chorus 1: Oliver Sim] And every time I let you leave zag ik je altijd terugkomen naar mij When and where did we go cold? Ik dacht dat ik je in de wacht had staan [Post-Chorus 1: Oliver Sim & Hall & Oates] Waar houdt het op, waar houdt het op Waar durf je me (trek de lijn)? Je hebt het lichaam, je hebt het lichaam Durf me aan, durf me aan Waar houdt het op, waar houdt het op Waar durf je me (de lijn te trekken)? Je hebt het lichaam, je hebt het lichaam Je hebt het lichaam, je hebt het lichaam Ik dacht dat ik je in de wacht had staan Waar houdt het op, waar houdt het op Waar durf je me (trek de lijn)? Je hebt het lichaam, je hebt het lichaam Daag me uit, daag me uit Waar houdt het op, waar houdt het op Waar durf je me (trek de lijn)? Je hebt het lichaam, je hebt het lichaam Durf me uit te dagen, durf me uit te dagen [Verse 2: Romy Madley Croft] My young heart chose to believe We waren voorbestemd Jonge harten Hebben allemaal liefde nodig Noem het een les De sterren en de kaarten En de kaarten zijn logisch Alleen als we dat willen Als ik wakker lig en in de ruimte staar zie ik een ander uitzicht [Pre-Chorus: Oliver Sim] Now you've found a new star to orbit It could be love Ik denk dat je te snel bent om ons oud te noemen When and where did we go cold? Ik dacht dat ik je in de wacht had staan [Chorus 2: Oliver Sim] And every time I let you leave zag ik je altijd terugkomen naar mij When and where did we go cold? Ik dacht dat ik je in de wacht had staan Ik dacht dat ik je in de wacht had staan Ik dacht dat ik je in de wacht had staan [Post-Chorus 2: Hall & Oates] Waar houdt het op, waar houdt het op Waar durf je me (de lijn te trekken)? Je hebt het lichaam, je hebt het lichaam Dare me to, dare me to Waar houdt het op, waar houdt het op Waar durf je me (trek de lijn)? Je hebt het lichaam, je hebt het lichaam Je hebt het lichaam, je hebt het lichaam Where does it stop, where does it stop Where do you dare me to (draw the line)? You've got the body, you've got the body Dare me to, dare me to Where does it stop, where does it stop Where do you dare me to (draw the line)? You've got the body, you've got the body Dare me to, dare me to [Chorus 2: Oliver Sim] And every time I let you leave Ik zag je altijd terugkomen naar mij When and where did we go cold? Ik dacht dat ik je in de wacht had staan Ik dacht dat ik je in de wacht had staan I thought I had you on hold