Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the xx Songtekst: our song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the xx - our song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van our song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the xx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the xx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals our song .

Origineel

[Verse 1: Oliver Sim & Romy Madley Croft] All I have, I will give to you In dark times when no one wants to I will give you me And we'll be Us All I have, I will give to you In dark times when no one wants to I will give you me And we'll be Us [Chorus: Oliver Sim & Romy Madley Croft] And there's no one else Who knows me Like you do What I've done, you've done too The walls I Hide behind You walk through You just walk through [Verse 2: Oliver Sim & Romy Madley Croft] Well I know all the words To take you apart You know I know your heart I want to mend your heart You're broke down Why don't you tell me from the start? You know I know your heart I want to mend your heart [Chorus: Oliver Sim & Romy Madley Croft] And there's no one else Who knows me Like you do What I've done You've done too The walls I Hide behind You walk through You just walk through

 

Vertaling

[Verse 1: Oliver Sim & Romy Madley Croft] Alles wat ik heb, zal ik aan jou geven In donkere tijden wanneer niemand dat wil Ik zal je mij geven En we zullen Ons Alles wat ik heb, zal ik aan jou geven In donkere tijden wanneer niemand dat wil zal ik je mij geven And we'll be Us [Refrein: Oliver Sim & Romy Madley Croft] En er is niemand anders Die mij kent zoals jij Wat ik heb gedaan, heb jij ook gedaan De muren waar ik Verberg me achter Je loopt er doorheen Je loopt er gewoon doorheen [Verse 2: Oliver Sim & Romy Madley Croft] Well I know all the words To take you apart Je weet dat ik je hart ken I want to mend your heart Je bent kapot Waarom vertel je het me niet vanaf het begin? Je weet dat ik je hart ken I want to mend your heart [Refrein: Oliver Sim & Romy Madley Croft] And there's no one else Die mij kent zoals jij Wat ik heb gedaan You've done too De muren waarachter ik Verberg me achter Je loopt er doorheen You just walk through