Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the yardbirds Songtekst: love me like i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the yardbirds - love me like i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me like i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the yardbirds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the yardbirds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me like i love you .

Origineel

(Chris Dreja / Jim McCarty / Paul Samwell-Smith / Keith Relf) If you love me Like I love you We can keep on Forever true If you love me Like I love you We can do things That lovers do If you love me Like I love you All of our dreams Will come true Love me like I love you Love me like I love you Repeat all three verses Love me like I love you Love me like I love you Love me like I love you Love me like I love you

 

Vertaling

(Chris Dreja / Jim McCarty / Paul Samwell-Smith / Keith Relf) Als je van me houdt Zoals ik van jou hou Kunnen we doorgaan Voor altijd trouw Als je van me houdt Zoals ik van jou hou Kunnen we dingen doen Die geliefden doen Als je van me houdt Zoals ik van jou hou Komen al onze dromen zullen uitkomen Hou van me zoals ik van jou hou Hou van me zoals ik van je hou Herhaal alle drie de verzen Hou van me zoals ik van je hou Hou van me zoals ik van je hou Hou van me zoals ik van je hou Hou van me zoals ik van je hou