Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the yardbirds Songtekst: out on the water coast

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the yardbirds - out on the water coast ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out on the water coast? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the yardbirds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the yardbirds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out on the water coast .

Origineel

I want you to meet me Out on the water coast I want you to meet me darlin' Out on the water coast I want to find out which one you love the most I want your love And I sent you a telegram Baby, I want your love And I sent you a telegram And I call you long distance so you know just wild I am Meet me, meet me, meet me on the water coast Meet me, meet me, meet me on the water coast I'm gonna find out this mornin' which one of us you love the most Meet me, meet me baby, on the water coast I want you to meet me, meet me, meet me down on the water coast I'm gonna find out in the mornin' which one you love the most I'm gonna find out in the mornin' which one that you love the most

 

Vertaling

Ik wil dat je me ontmoet Out on the water coast I want you to meet me darlin' Out on the water coast Ik wil weten van wie je het meest houdt Ik wil jouw liefde En ik heb je een telegram gestuurd Schatje, ik wil je liefde En ik stuurde je een telegram En ik bel je op lange afstand zodat je weet hoe wild ik ben Ontmoet me, ontmoet me, ontmoet me aan de waterkant Ontmoet me, ontmoet me, ontmoet me aan de waterkant Ik ga deze morgen uitzoeken van wie van ons je het meest houdt Ontmoet me, ontmoet me baby, aan de waterkust I want you to meet me, meet me, meet me down on the water coast I'm gonna find out in the mornin' which one you love the most I'm gonna find out in the mornin' which one that you love the most