Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the zombies Songtekst: i’m going home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the zombies - i’m going home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m going home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the zombies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the zombies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m going home .

Origineel

Well I'm going home To see my woman And I'm going home To see my girl Oh don't you know She really loves me Oh don't you know She really cares Yes I'm going home To see my woman And I'm going home To see my girl Oh don't you know She really loves me Oh don't you know She really cares She's there to love me every night And when she love me she love me right I'm going home To see my woman I'm going home To see my girl Oh don't you know She really loves me Oh don't you know She really cares Oh, oh She's there to love me every night And when she love me she love me right I'm going home To see my woman I'm going home To see my girl Oh don't you know She really loves me Oh don't you know She really cares

 

Vertaling

Nou, ik ga naar huis Om mijn vrouw te zien En ik ga naar huis Om mijn meisje te zien Oh weet je dat niet Ze houdt echt van me Oh weet je dat niet Ze geeft echt om me Ja, ik ga naar huis Om mijn vrouw te zien En ik ga naar huis Om mijn meisje te zien Oh weet je dat niet Ze houdt echt van me Oh weet je dat niet Ze geeft echt om me Ze is er elke avond om van me te houden En als ze van me houdt, houdt ze goed van me Ik ga naar huis Om mijn vrouw te zien Ik ga naar huis Om mijn meisje te zien Oh weet je dat niet Ze houdt echt van me Oh weet je dat niet Ze geeft echt om me Oh, oh Ze is er om elke nacht van me te houden En als ze van me houdt, houdt ze goed van me Ik ga naar huis Om mijn vrouw te zien Ik ga naar huis Om mijn meisje te zien Oh weet je dat niet Ze houdt echt van me Oh weet je dat niet Ze geeft echt om me