Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the zombies Songtekst: you make me feel good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the zombies - you make me feel good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you make me feel good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the zombies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the zombies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you make me feel good .

Origineel

You don't need any reason, do you baby Surely you should know that by now But if you need a reason, I'll give one to you You make me feel good, you make me feel good I don't need any reason when I hold you I never do ask myself why But if you need a reason, I'll give one to you You make me feel good, you make me feel good [Chorus:] So good, so good, don't have to justify Why I feel so good, so good, so good Never thought could be so good to me But if you need a reason, I'll give one to you You make me feel good, you make me feel good [Chorus] You don't need any reason, do you baby Surely you should know that by now But if you need a reason, I'll give one to you You make me feel good, you make me feel good

 

Vertaling

Je hebt geen reden nodig, of wel schatje? Dat zou je nu toch wel moeten weten Maar als je een reden nodig hebt, zal ik je er een geven Je geeft me een goed gevoel, je geeft me een goed gevoel Ik heb geen reden nodig als ik je vasthoud Ik vraag me nooit af waarom Maar als je een reden nodig hebt, zal ik je er een geven Je geeft me een goed gevoel, je geeft me een goed gevoel [Refrein:] So good, so good, don't have to justify Waarom ik me zo goed voel, zo goed, zo goed Never thought could be so good to me Maar als je een reden nodig hebt, zal ik je er een geven Je geeft me een goed gevoel, je geeft me een goed gevoel [refrein] Je hebt geen reden nodig, of wel schatje Dat zou je nu toch wel moeten weten But if you need a reason, I'll give one to you Je geeft me een goed gevoel, je geeft me een goed gevoel