Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: theory of a deadman Songtekst: invisible man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: theory of a deadman - invisible man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van invisible man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van theory of a deadman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van theory of a deadman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals invisible man .

Origineel

Invisible Man. Haven't seen me lately. Staying hard to find. Well I know it ain't easy. But you know I don't mind. I always know where you are, you never know where I am. You got me sneaking around like the invisible man. You'll never know where I've gone, you've gone and done it again. you've got me sneaking around like the invisible man. Going once, going twice, fuck this I'm gone. You've been looking for days now. Oh but I'm not around. I've been finding new ways how. To see that I'm never found. I always know where you are, you never know where I am. You got me sneaking around like the invisible man. You'll never know where I've gone, you've gone and done it again. you've got me sneaking around like the invisible man. Going once, going twice, fuck this I'm gone. You can see right through me, outta sight, outta mind. Can you see why it's easy to be the hardest to find. I always know where you are, you never know where I am. You got me sneaking around like the invisible man. You'll never know where I've gone, you've gone and done it again. you've got me sneaking around like the invisible. Like the invisible man. Like the invisible man. Like the invisible man. Like the invisible man. Like I'm invisible. Going once, going twice, three times, fuck this I'm gone

 

Vertaling

Onzichtbare Man. Je hebt me de laatste tijd niet gezien. Moeilijk te vinden. Nou, ik weet dat het niet gemakkelijk is. Maar je weet dat ik het niet erg vind. Ik weet altijd waar jij bent, jij weet nooit waar ik ben. Je laat me rondsluipen als de onzichtbare man. Je zult nooit weten waar ik ben, je bent gegaan en hebt het weer gedaan. Je hebt me rond laten sluipen als de onzichtbare man. Eenmaal gegaan, andermaal gegaan, verdomme ik ben weg. Je bent nu al dagen aan het zoeken. Oh, maar ik ben niet in de buurt. Ik heb nieuwe manieren gevonden. Om te zien dat ik nooit gevonden word. Ik weet altijd waar jij bent, jij weet nooit waar ik ben. Je laat me rondsluipen als de onzichtbare man. Je zult nooit weten waar ik ben, je bent gegaan en hebt het weer gedaan. Je hebt me rond laten sluipen als de onzichtbare man. Eenmaal, andermaal, verdomme ik ben weg. Je kunt dwars door me heen kijken, uit het oog, uit het hart. Kan je zien waarom het makkelijk is om de moeilijkste te vinden. Ik weet altijd waar jij bent, jij weet nooit waar ik ben. Je laat me rondsluipen als de onzichtbare man. Je zult nooit weten waar ik ben, je bent gegaan en hebt het weer gedaan. Je hebt me rond laten sluipen als de onzichtbare. Als de onzichtbare man. Als de onzichtbare man. Als de onzichtbare man. Als de onzichtbare man. Alsof ik onzichtbaar ben. Eenmaal, andermaal, driemaal, verdomme ik ben weg