Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: theory of a deadman Songtekst: time machine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: theory of a deadman - time machine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time machine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van theory of a deadman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van theory of a deadman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time machine .

Origineel

They say the past is gone forever. So how come I can never get over it. The ocean steals our steps away. Our tears get lost in the rain. Just knowing that. We shone like the stars. Exploded over time. You can't pick the pieces up. That you can never find. I wish I had a time machine. It'd still be you and me. Be you and me. I'd laugh and breathe. If I had a time machine. I'd do anything. To love, just live, live long, and leave. Nothing heals me like the pain. Of knowing you could be okay without me now. If I'd go back, would you meet me there?. Do you still love me? Do you still care?. You break me down. We shone like the stars exploded over time. In the end the memories are all that's left behind. I wish I had a time machine. It'd still be you and me. Be you and me. I'd laugh and breathe. If I had a time machine. I'd do anything. To love, just live, live long, and leave. We shone like the stars. Exploded over time. We burned our broken hearts. And no matter how we try. We can't pick the pieces up. That we can never find. Life is so much better. With you and me together. I wish I had a time machine. It'd still be you and me. Be you and me. I'd laugh and breathe. If I had a time machine. I'd do anything. To love, just live, live long, and leave. Life is so much better with you and me together. But it's gone, mm but it's gone. Life is so much better with you and me together. But it's gone, mm but it's gone

 

Vertaling

Ze zeggen dat het verleden voor altijd voorbij is. Dus hoe komt het dat ik er nooit overheen kom. De oceaan steelt onze stappen weg. Onze tranen gaan verloren in de regen. Gewoon wetende dat. We straalden als de sterren. Explodeerden met de tijd. Je kunt de stukken niet oprapen. Die je nooit kunt vinden. Ik wou dat ik een tijdmachine had. Het zou nog steeds jij en ik zijn. Jij en ik zijn. Ik zou lachen en ademen. Als ik een tijdmachine had. Zou ik alles doen. Om lief te hebben, gewoon te leven, lang te leven, en weg te gaan. Niets geneest me meer dan de pijn. Van de wetenschap dat je het nu zonder mij zou kunnen redden. Als ik terug zou gaan, zou je me daar dan ontmoeten? Hou je nog van me? Geef je nog om me? Je breekt me af. We schitterden zoals de sterren ontploften in de tijd. Op het einde zijn de herinneringen het enige dat achterblijft. Ik wou dat ik een tijdmachine had. Het zou nog steeds jij en ik zijn. Jij en ik zijn. Ik zou lachen en ademen. Als ik een tijdmachine had. Zou ik alles doen. Om lief te hebben, gewoon leven, lang leven, en weggaan. We straalden als de sterren. Explodeerden in de tijd. We verbrandden onze gebroken harten. En hoe we het ook proberen. We kunnen de stukken niet oprapen. Die we nooit kunnen vinden. Het leven is zo veel beter. Met jou en mij samen. Ik wou dat ik een tijdmachine had. Het zou nog steeds jij en ik zijn. Jij en ik zijn. Ik zou lachen en ademen. Als ik een tijdmachine had. Zou ik alles doen. Om lief te hebben, gewoon leven, lang leven, en weggaan. Het leven is zoveel beter met jou en mij samen. Maar het is weg, mmaar het is weg. Het leven is zoveel beter met jou en mij samen. Maar het is weg, maar het is weg