Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: theory of a deadman Songtekst: wait for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: theory of a deadman - wait for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wait for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van theory of a deadman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van theory of a deadman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wait for me .

Origineel

You are not alone tonight Imagine me there by your side It's so hard to be here so far away, from you I'm counting the days 'till I'm finally done I'm counting them down, yeah, one by one It feels like forever 'till I return to you But it helps me on those lonely nights It's that one thing that keeps me alive Knowing that you wait for me Ever so patiently No one else knows the feeling inside We hang up the phone without saying goodnight Because it's the sound of your voice that brings me home It's never been easy to say But it's easier when I've gone away Knowing that you wait for me Ever so patiently Yeah, you're everything I've ever dreamed of having and It's everything I need from you just knowing that you wait for me What I'd give What I'd do Knowing I'm not there for you Makes it so hard to leave What I'd give What I'd do Anything to get me home to you And this time I'll stay And you wait for me Ever so patiently Yeah, you're everything I've ever dreamed of having and It's everything I need from you just knowing that you wait for me

 

Vertaling

Je bent niet alleen vanavond Stel je voor dat ik bij je ben Het is zo moeilijk om hier zo ver weg te zijn, van jou Ik tel de dagen tot I'm finally done Ik tel ze af, ja, één voor één Het voelt als eeuwig tot ik weer bij je ben Maar het helpt me in die eenzame nachten Het is dat ene ding dat me in leven houdt Wetende dat je op me wacht Zo geduldig Niemand anders kent het gevoel van binnen We hangen de telefoon op zonder goedenacht te zeggen Want het is het geluid van je stem dat me thuis brengt. Het is nooit makkelijk geweest om te zeggen Maar het is makkelijker als ik weg ben Wetende dat je op me wacht Ooit zo geduldig Ja, je bent alles waar ik ooit van gedroomd heb. Het is alles wat ik van je nodig heb, wetende dat je op me wacht. Wat ik zou geven Wat ik zou doen Wetende dat ik er niet voor je ben maakt het zo moeilijk om weg te gaan Wat ik zou geven Wat ik zou doen Alles om me thuis te krijgen bij jou En deze keer zal ik blijven En jij wacht op mij Ooit zo geduldig Ja, je bent alles waar ik ooit van gedroomd heb en Het is alles wat ik van je nodig heb, wetende dat je op me wacht.