Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: they might be giants Songtekst: doctor worm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: they might be giants - doctor worm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van doctor worm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van they might be giants! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van they might be giants en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals doctor worm .

Origineel

My name is Dr. Worm. Good morning. How are you? I'm Dr. Worm. I'm interested in things. I'm not a real doctor, But I am a real worm; I am an actual worm. I live like a worm. I like to play the drums. I think I'm getting good, But I can handle criticism. I'll show you what I know, And you can tell me if you think I'm getting better on the drums. I'll leave the front un-locked 'cause I can't Hear the doorbell When I get into it I can't tell if you are Watching me twirling the stick. When I give the signal, my friend Rabbi Vole will pay the solo Some day somebody else besides me will Call me by my stage name, they will Call me Dr Worm. Good Morning how are you, I'm Dr Worm I'm interested in things. I'm not a real doctor, But I am a real worm; I am an actual worm. I live like a worm. I like to play the drums. I think I'm getting good, But I can handle criticism. I'll show you what I know, And you can tell me if you think I'm getting better on the drums. I'm not a real doctor, But they call me Dr. Worm.

 

Vertaling

Mijn naam is Dr. Worm. Goedemorgen. Hoe gaat het met u? lk ben Dr. Worm. Ik ben geïnteresseerd in dingen. Ik ben geen echte dokter, maar ik ben een echte worm; Ik ben een echte worm. Ik leef als een worm. Ik vind het leuk om te drummen. Ik denk dat ik goed word, maar ik kan wel tegen kritiek. Ik zal je laten zien wat ik weet, en jij kan me vertellen of je denkt dat ik beter word op de drums. Ik laat de voordeur open, want ik kan niet... de deurbel niet horen Als ik binnenkom, kan ik niet zien of je naar me kijkt terwijl ik met de stok draai. Als ik het teken geef, mijn vriend Rabbi Vole zal de solo betalen Op een dag zal iemand anders dan ik Me bij mijn artiestennaam noemen, ze zullen Ze zullen me Dr Worm noemen. Goedemorgen, hoe gaat het, ik ben Dr. Worm Ik ben geïnteresseerd in dingen. Ik ben geen echte dokter, maar ik ben een echte worm; Ik ben een echte worm. Ik leef als een worm. Ik vind het leuk om te drummen. Ik denk dat ik goed word, maar ik kan wel tegen kritiek. Ik zal je laten zien wat ik weet, en jij kan me vertellen of je denkt dat ik beter word op de drums. Ik ben geen echte dokter, maar ze noemen me Dr. Worm.