Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: they might be giants Songtekst: living doll

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: they might be giants - living doll ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van living doll? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van they might be giants! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van they might be giants en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals living doll .

Origineel

If you had such a checkered past Then how come you're living today I never wanted to bring it up But what's the writing on your forehead say Wide awake and lost, I don't feel anything at all This sex appeal, I can't believe that's what it's called Hey Here comes somebody's body Who threw me away The one and only living doll I never liked the colder side of her Or anybody I never tired of puppet shows 'Cause I like the way that they talk I never wanted to bring it up But what's the writing on your forehead say My biggest expectations put me on her train My biggest expectations bring me home again Hey Here comes somebody's body Who threw me away The one and only living doll I never liked the colder side of her Or anybody

 

Vertaling

Als je zo'n beladen verleden had Hoe komt het dan dat je vandaag leeft? Ik wilde er nooit over beginnen Maar wat staat er op je voorhoofd geschreven? Klaarwakker en verloren, ik voel helemaal niets Dit sexappeal, ik kan niet geloven dat het zo genoemd wordt Hey Hier komt iemands lichaam Die me weggooide De enige levende pop Ik heb nooit van de koudere kant van haar gehouden Of van iemand Ik heb nooit genoeg van poppenkast Omdat ik hou van de manier waarop ze praten Ik wilde er nooit over beginnen Maar wat staat er op je voorhoofd geschreven? Mijn grootste verwachtingen zetten me op haar trein Mijn grootste verwachtingen brengen me weer thuis Hey Hier komt iemands lichaam Who threw me away De enige levende pop Ik heb nooit van de koudere kant van haar gehouden Of van iemand