Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: they might be giants Songtekst: o do not forsake me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: they might be giants - o do not forsake me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o do not forsake me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van they might be giants! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van they might be giants en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o do not forsake me .

Origineel

Oh, do not forsake me, my indolent friends Oh, do not forsake me though you know I must spend All my darkest hours talking like this For I am one thousand years old One thousand years old Sure, you think that's old One thousand years old But what do you know? In my darkest hour I'm talking like this For I am one thousand years old Oh, some have forgotten the flower of speech And walks through the garden where I go to defend Misbegotten notions while talking like this For I am one thousand years old One thousand years old Sure, I'd say that's old One thousand years old But what do I know? In your darkest hour, my indolent friends We'll be one thousand years old

 

Vertaling

Oh, laat me niet in de steek, mijn indolente vrienden Oh, laat me niet in de steek al weet je dat ik al mijn donkerste uren zo moet praten Want ik ben duizend jaar oud Duizend jaar oud Zeker, je denkt dat dat oud is Duizend jaar oud. Maar wat weet jij ervan? In mijn donkerste uur praat ik zo Want ik ben duizend jaar oud Oh, sommigen zijn de bloem van de spraak vergeten En loopt door de tuin waar ik ga om Misbegrepen begrippen terwijl ik zo praat Want ik ben duizend jaar oud Duizend jaar oud Zeker, ik zou zeggen dat is oud Duizend jaar oud. Maar wat weet ik ervan? In jullie donkerste uur, mijn indolente vrienden zullen we duizend jaar oud zijn