Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: they might be giants Songtekst: whirlpool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: they might be giants - whirlpool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whirlpool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van they might be giants! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van they might be giants en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whirlpool .

Origineel

Welcome to the jungle, Jim Welcome to the jungle, Jim Welcome to it, Jim Welcome to the jungle, Anne Welcome to the jungle, Dan Welcome to it, John Think you're gonna like I think you're gonna like it Once you've given the jungle a chance Think you're gonna like it Once you've given it a chance In the Jungle Now you will be with me Put your hand in my hand Lift up the rock and see all the things That share the jungle with us Welcome to the Welcome to the TREES!...TREES! Push me in the face again Push me in the face again Push me in the face Didn't really like I didn't really like The last time when you pushed me in the face Didn't really like the last time when you pushed my face In the Jungle Now you will be with me Put your hand in my hand Lift up the rock and see all the things That live in the jungle with us Put your hand near the bug We are so much like them See how the bug reacts to your hand In the same way as I do

 

Vertaling

Welkom in de jungle, Jim Welkom in de jungle, Jim Welkom in de jungle, Jim Welkom in de jungle, Anne Welkom in de jungle, Dan Welkom in de jungle, John Ik denk dat je het leuk zult vinden Ik denk dat je het leuk gaat vinden Als je de jungle eenmaal een kans hebt gegeven Ik denk dat je het leuk gaat vinden Als je het eenmaal een kans hebt gegeven In de jungle Nu zul je bij mij zijn Leg je hand in mijn hand Til de rots op en zie alle dingen Die de jungle met ons delen Welkom in de... Welkom in de Bomen!...Bomen! Duw me nog eens in het gezicht Duw me nog eens in het gezicht Duw me in het gezicht Ik hield er niet echt van Ik vond het niet leuk. De laatste keer dat je me in mijn gezicht duwde Ik vond het niet leuk, de laatste keer dat je in mijn gezicht duwde In de jungle Nu zal je bij me zijn Leg je hand in mijn hand. Til de rots op en zie alle dingen die samen met ons in de jungle leven Leg je hand bij het insect We lijken zo veel op hen Zie hoe de kever op je hand reageert Op dezelfde manier als ik doe