Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: they might be giants Songtekst: you’ll miss me (rhythm section instrumental)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: they might be giants - you’ll miss me (rhythm section instrumental) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’ll miss me (rhythm section instrumental)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van they might be giants! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van they might be giants en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’ll miss me (rhythm section instrumental) .

Origineel

You'll always miss my big ol' body In its prime and never shoddy While bloodhounds wait down in the lobby You'll eulogize my big ol' body You'll miss me with effigies Lighting up your house like X-Mas trees As tears roll down below your knees You'll miss me with effigies So find a man to fit my shoes Left one's old and the right one's new And I bought the right one just for you Go find a man to fit my shoes You'll see my teeth in the stars above Every tree a finger of my glove And every time push comes to shove You'll see my teeth in the stars above Your money talks but my genius walks Morticians wait with a shovel and a fork As detectives trace my hands with chalk Your money talks but my genius walks You'll miss me so You will miss me It must be raining 'cause a man ain't supposed to cry But I look up and I don't see a cloud

 

Vertaling

Je zult altijd mijn grote oude lichaam missen Op z'n best en nooit slordig Terwijl bloedhonden wachten in de lobby Je zult mijn grote, oude lichaam verheerlijken Je zult me missen met beeltenissen die je huis verlichten als kerstbomen Terwijl de tranen tot onder je knieën rollen Je zult me missen met beeltenissen Dus zoek een man die in mijn schoenen past De linker is oud en de rechter is nieuw En ik heb de goede alleen voor jou gekocht Zoek een man om mijn schoenen te passen Je zult mijn tanden in de sterren zien Elke boom een vinger van mijn handschoen And every time push comes to shove Zie je mijn tanden in de sterren Jouw geld praat, maar mijn genie loopt Morticians wait with a shovel and a fork Als detectives mijn handen met krijt natekenen Jouw geld praat, maar mijn genie loopt Je zult me zo missen Je zult me missen Het moet regenen, want een man hoort niet te huilen Maar ik kijk omhoog en ik zie geen wolkje