Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thiago motta Songtekst: agora

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thiago motta - agora ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van agora? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thiago motta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thiago motta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals agora .

Origineel

Agora eu sei o tanto que tenho de você. nas pétalas de rosas do meu existir. ao perceber tentei fugir, mais faltava um pedaço em mim. E ainda que eu falasse a língua dos anjos. Aceite o meu sim e aqueça o coração. me encontre e me leve da multidão. preciso sentir o que só você faz. teu nome é essência de paz. Preciso dizer de uma vez que te amo. e em meio a dor é seu nome que eu chamo. refrigera a minha por favor tenha pressa

 

Vertaling

Nu weet ik hoeveel ik van je heb. in de rozenblaadjes van mijn bestaan. toen ik besefte dat ik probeerde weg te lopen, maar er ontbrak een stuk in mij. En ook al sprak ik de taal van engelen. Accepteer mijn ja en verwarm mijn hart. vind me en haal me uit de menigte. moet voelen wat alleen jij doet. jouw naam is essentie van vrede. Ik moet voor eens en altijd zeggen dat ik van je hou. en in het midden van pijn is het jouw naam die ik roep. cool my please hurry