Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thiago motta Songtekst: estive aqui

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thiago motta - estive aqui ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van estive aqui? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thiago motta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thiago motta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals estive aqui .

Origineel

Se eu ouço a sua voz, eu nem tento resistir. Com um oceano entre nós, eu voo pra aqui. Existiu um tempo em que a madrugada. Anunciava você e depois de muito tempo. Eu fecho os olhos e ainda consigo ver. Eu vi você chegar assim. Se o mundo é estranho eu me tranco aqui. Esperando que seja dia. E não tenha que partir. Se existe um oceano entre nós. Eu voo pra aqui. Estive aqui

 

Vertaling

Als ik je stem hoor, probeer ik me niet eens te verzetten. Met een oceaan tussen ons, vlieg ik hierheen. Er was een tijd dat de dageraad kondigde je aan en na een lange tijd Ik sluit mijn ogen en ik kan nog steeds zien. Ik zag je deze kant op komen. Als de wereld vreemd is, sluit ik mezelf hier op Hopend dat het dag is En ik zal niet moeten vertrekken Als er een oceaan tussen ons is Ik vlieg hierheen. Ik ben hier geweest.