Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thiago motta Songtekst: te adoro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thiago motta - te adoro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te adoro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thiago motta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thiago motta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te adoro .

Origineel

Por que você não me liga a noite. Pra matar a saudade?. Por que você não me escreve de vez em quando. Ou me manda um e mail?. Me diz que não assistiu o filme. Por causa da nossa conversa. Me diz que me adora ou me odeia. Meu sol vem me ver. Adoro o silencio do seu carro. A noite das pedras no telhado. Pra me despertar desse seu corpo lindo. Dessa pele macia que adoro. Então me diz que me adora. E que veio me ver. Que a saudade hoje foi mais forte que você. Te adoro

 

Vertaling

Waarom bel je me 's avonds niet. Om de nostalgie te doden. Waarom schrijf je me niet af en toe. Of stuur me een e-mail. Zeg me dat je de film niet gezien hebt. Vanwege ons gesprek. Zeg me dat je van me houdt of me haat. Mijn zon komt me opzoeken. Ik hou van de stilte van je auto. De nacht van de rotsen op het dak. Om me wakker te maken uit je mooie lichaam. Die zachte huid waar ik dol op ben. Dus zeg me dat je van me houdt. En dat je me kwam opzoeken. Dat ik je vandaag meer miste dan jij. Te adoro