Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thin lizzy Songtekst: don’t believe a word

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thin lizzy - don’t believe a word ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t believe a word? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thin lizzy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thin lizzy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t believe a word .

Origineel

Don't believe me if I tell you Not a word of this is true Don't believe me if I tell you Especially if I tell you I'm in love with you Don't believe me if I tell you That I wrote this song for you There just might be Some other silly pretty girl I'm singing to Don't believe a word For words are so easily spoken And your heart is just like that promise Made to be broken Don't believe a word Cause words can tell lies And lies are no comfort When there's tears in your eyes Don't believe me if I tell you Not a word of this is true Don't believe me if I tell you Especially if I tell you That I'm in love with you Don't believe a word No, don't believe a word Don't believe me, don't believe me Not a single word Hey, don't try

 

Vertaling

Geloof me niet als ik je vertel Geen woord hiervan is waar Geloof me niet als ik het je vertel Vooral als ik je vertel dat ik verliefd op je ben Geloof me niet als ik je vertel dat ik dit lied voor jou geschreven heb Er is misschien een ander dom mooi meisje waar ik voor zing Geloof er geen woord van Want woorden zijn zo makkelijk gesproken En je hart is net als een belofte Gemaakt om gebroken te worden Geloof geen woord Want woorden kunnen leugens vertellen En leugens zijn geen troost Als er tranen in je ogen staan Geloof me niet als ik je vertel Geen woord hiervan is waar Geloof me niet als ik het je vertel Vooral als ik je vertel dat ik verliefd op je ben Geloof er geen woord van Nee, geloof geen woord Geloof me niet, geloof me niet Geen woord Hé, probeer het niet