Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thin lizzy Songtekst: sugar blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thin lizzy - sugar blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sugar blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thin lizzy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thin lizzy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sugar blues .

Origineel

Now I'm not the type to worry Especially if it's concerning my health Oh no, I'd never worry I'd much rather do something else I'm changing my point of view Ever since I caught me the sugar blues Oh that sugar It adds a little sweetness in your life Oh sugar Won't you add a little sweetness to my life You see I'm changing my point of view Ever since I caught me the sugar blues See I'm changing my point of view Ever since I caught me the sugar blues Yes, I'm changing my point of view Ever since I got me the sugar blues You see I'm changing my point of view Ever since I caught me, Ever since I caught me the sugar blues Oh yes I need me a sugar beet I'm not the type that would complain Just give me sugar cane Give me Gimme Gimme Gimme Sugar

 

Vertaling

Ik ben niet het type dat zich zorgen maakt. Vooral als het over mijn gezondheid gaat Oh nee, ik zou me nooit zorgen maken Ik zou veel liever iets anders doen Ik verander mijn standpunt Sinds ik de suiker blues heb Oh die suiker Het geeft een beetje zoetheid in je leven Oh suiker Wil je niet een beetje zoetigheid aan mijn leven toevoegen Zie je, ik verander mijn gezichtspunt Sinds ik de suiker blues heb Zie je, ik verander mijn gezichtspunt Sinds ik de suiker blues heb Ja, ik verander mijn standpunt Sinds ik de suikerblues heb Zie je ik verander mijn standpunt Sinds ik mij heb laten vangen, Sinds ik de suiker blues heb Oh ja I need me a sugar beet Ik ben niet het type dat klaagt Just give me sugar cane Geef mij... Geef me Geef me Geef me Suiker