Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thin lizzy Songtekst: sweet marie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thin lizzy - sweet marie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet marie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thin lizzy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thin lizzy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet marie .

Origineel

Sweet Marie you mean a lot to me In my memory I hold you very dearly Once in all my dreams, my plans, hopes and future schemes There was sweet Marie But my home is where my heart is And my heart is not at home Whenever we are parted I feel so all alone With twilight falling The moon is calling sweet Marie What the sea tells only sea shells Are whispering sweet Marie Into the darkness goes this message sweet Marie Some lovers are sometimes parted They must end what they have started All that's left is the broken hearted, I must depart my sweet Marie Somewhere out in Arizona Such a long way from California I felt so alone there I was two thousand miles away from home there Tonight we're going to play Boston I still don't know what the hell is going on Oh but I wrote this song To keep me thinking on about my sweet Marie Sweet Marie you mean a lot to me This melody it keeps haunting me My sweet Marie In harmony, it's will me constantly, sweet Marie But my home is where my heart is My heart it's not at home Now that we are parted I feel so all alone

 

Vertaling

Lieve Marie je betekent veel voor me In mijn herinnering hou ik je heel dierbaar Ooit in al mijn dromen, plannen, hoop en toekomstplannen was er lieve Marie Maar mijn thuis is waar mijn hart is En mijn hart is niet thuis Telkens als we uit elkaar gaan voel ik me zo alleen Als de schemering valt De maan roept lieve Marie Wat de zee vertelt vertellen alleen schelpen fluisteren lieve Marie In de duisternis gaat deze boodschap, lieve Marie Sommige geliefden gaan soms uit elkaar Ze moeten eindigen wat ze begonnen zijn Al wat overblijft zijn de gebroken harten, Ik moet vertrekken mijn lieve Marie Ergens in Arizona Zo ver weg van Californië Ik voelde me zo alleen daar Ik was tweeduizend mijl van huis weg daar Vanavond gaan we in Boston spelen Ik weet nog steeds niet wat er in godsnaam aan de hand is Oh maar ik heb dit liedje geschreven Om me te laten denken aan mijn lieve Marie Lieve Marie, je betekent veel voor me Deze melodie blijft me achtervolgen Mijn lieve Marie In harmonie, het wil me constant, lieve Marie Maar mijn thuis is waar mijn hart is Mijn hart is niet thuis Nu we uit elkaar zijn Ik voel me zo alleen