Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thin lizzy Songtekst: things ain’t working out down at the farm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thin lizzy - things ain’t working out down at the farm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van things ain’t working out down at the farm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thin lizzy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thin lizzy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals things ain’t working out down at the farm .

Origineel

There goes Moses carrying his Bible book Never has a problem, just has a cup It's good clean alcohol and it fills you up And here I go laughing like a fool, yeah Things ain't working out down at the farm Got no bag or baggage or love to keep me warm And I ain't been in trouble since the day I was born Things ain't working out down at the farm I used to spend my sunny days supping aways Along came gogarty and he put me away Down at the station was kept for strays And I went laughing, geez he like busting me, he liked busting me He caught me unawares and he made me strip naked Oh I was scared, oh I was scared, I was shaking And he said It's you and me And me and you And me and me And you and you And me and me And I just kept laughing like a fool, yeah Things ain't working out down at the farm

 

Vertaling

Daar gaat Mozes met zijn bijbelboek Hij heeft nooit een probleem, hij heeft gewoon een beker Het is goede schone alcohol en het vult je En hier ga ik lachend als een dwaas, ja Dingen gaan niet goed op de boerderij Heb geen tas of bagage of liefde om me warm te houden En ik ben niet in de problemen geweest sinds de dag dat ik geboren ben Things ain't working out down at the farm I used to spend my sunny days supping aways Langs kwam Gogarty en hij stopte me weg Down at the station was kept for strays En ik moest lachen, hij vond het leuk om mij te pakken, hij vond het leuk om mij te pakken Hij overviel me en liet me naakt strippen Oh ik was bang, oh ik was bang, ik trilde En hij zei. It's you and me En ik en jou En ik en ik En jij en jij En ik en ik En ik bleef maar lachen als een dwaas, ja Things ain't working out down at the farm