Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: third day Songtekst: carry me home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: third day - carry me home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van carry me home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van third day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van third day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals carry me home .

Origineel

My heart is aching. My bones are tired. And I can't believe. I've fallen down this far. My back is breaking. My mouth is dry. I pray you'll come. And rescue me tonight. Too many days I've gone through the valley. Too many nights I've fallen down. Every time I blindly stumble. You pick me off the ground. And carry me home. My will is crumbling. On every side. I know you haven't. Left me here to die. My life is shaking. And trembling whooa. I'm praying that you'll come. And cover me. Too many days I've gone through the valley. Too many nights I've fallen down. Every time I blindly stumble. you pick me off the ground. And carry me home. My heart is like a stone. But you can break it open.... My will is broken. Your will be done. I'll follow you no matter what may come. Too many days I've gone through the valley. Too many nights I've fallen down. Every time I blindly stumble. You pick me off the ground...

 

Vertaling

Mijn hart doet pijn. Mijn botten zijn moe. En ik kan het niet geloven. Ik ben zo ver gevallen. Mijn rug breekt. Mijn mond is droog. Ik bid dat je komt. En me vannacht redt. Teveel dagen ben ik door de vallei gegaan. Teveel nachten ben ik gevallen. Elke keer als ik blindelings struikel. Raap jij me van de grond. En draagt me naar huis. Mijn wil brokkelt af. Aan alle kanten. Ik weet dat je dat niet hebt gedaan. Me hier hebt achtergelaten om te sterven. Mijn leven is aan het schudden. En beeft, whooa. Ik bid dat je zult komen. En me bedekt. Te veel dagen ben ik door de vallei gegaan. Teveel nachten ben ik gevallen. Elke keer als ik blindelings struikel. raap jij me op van de grond. En draagt me naar huis. Mijn hart is als een steen. Maar jij kan het openbreken.... Mijn wil is gebroken. Uw wil zal geschieden. Ik zal U volgen, wat er ook gebeurt. Teveel dagen ben ik door de vallei gegaan. Teveel nachten ben ik gevallen. Elke keer als ik blindelings struikel. U haalt me van de grond...