Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: third day Songtekst: for the rest of my life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: third day - for the rest of my life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van for the rest of my life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van third day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van third day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals for the rest of my life .

Origineel

Staring at the edge of a canyon. It all feels so far away. Somewhere it all went wrong. The sun has come and gone. I'm left here standing in the rain. You rescued me from the darkness. I feel the warmth and the light. Somehow you're pulled me out of. A sea of pain and doubt. I'm never gonna go that way again. For the rest of my life. Will you be by my side?. I can't make it by myself. I want you and no one else. For the rest of my life. And when my memories have all faded. They all seem so far away. My one and only hope is. I'll still be holding you close. I'm never gonna ever walk away from you again

 

Vertaling

Starend naar de rand van een ravijn. Het voelt allemaal zo ver weg. Ergens is het allemaal fout gegaan. De zon is gekomen en gegaan. Ik sta hier nog steeds in de regen. Je hebt me gered uit de duisternis. Ik voel de warmte en het licht. Op een of andere manier heb je me eruit getrokken. Een zee van pijn en twijfel. Ik zal nooit meer die kant opgaan. Voor de rest van mijn leven. Wil je aan mijn zijde staan? Ik red het niet alleen. Ik wil jou en niemand anders. Voor de rest van mijn leven. En als mijn herinneringen allemaal vervaagd zijn. Ze lijken allemaal zo ver weg. Mijn enige hoop is. Ik zal je nog steeds dicht bij me houden. Ik zal nooit meer van je weglopen.