Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: third day Songtekst: i don't know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: third day - i don't know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van third day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van third day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't know .

Origineel

Cannot find the words to say I'm sorry Don't know how to show you I was wrong Wasted all that you had given to me Now I'm left with nothing and no one And I find it's my fault I'm the only one to blame For the tears and the pain I don't know what I can say Or would it matter anyway 'Cause I don't know how you could still forgive me For all that I have put you through Is there anything that I can do I would give my life to find your mercy All my life has lead to this decision To return and ask you this one thing And if I had one chance or if a million Would it ever be enough for me To explain what I've done Now I know that I was wrong Will you hold me again I don't know what I can say Or would it matter anyway 'Cause I don't know how you could still forgive me For all that I have put you through Is there anything that I can do I would give my life to find your mercy What will it take until you forgive me I don't know And I find it's my fault I'm the only one to blame For the tears and the pain I don't know what I can say Or would it matter anyway 'Cause I don't know how you could still forgive me For all that I have put you through Is there anything that I can do I would give my life to find your mercy I don't know what I can say Or would it matter anyway 'Cause I don't know how you could still forgive me For all that I have put you through Is there anything that I can do I would give my life to find your mercy What will it take until you forgive me Oh Lord, will I find that you have already I don't know

 

Vertaling

Ik kan de woorden niet vinden om te zeggen dat het me spijt Weet niet hoe ik je moet laten zien dat ik fout zat Alles verspild wat je me gegeven had Nu ben ik achtergelaten met niets en niemand En ik vind dat het mijn schuld is Ik ben de enige die schuld heeft Voor de tranen en de pijn Ik weet niet wat ik kan zeggen Of zou het wat uitmaken Want ik weet niet hoe je me nog zou kunnen vergeven Voor alles wat ik je heb laten doorstaan Is er iets dat ik kan doen Ik zou mijn leven geven om jouw genade te vinden Mijn hele leven heeft geleid tot deze beslissing Om terug te keren en je dit ene ding te vragen En als ik één kans had of een miljoen Zou het ooit genoeg voor me zijn Om uit te leggen wat ik heb gedaan Nu ik weet dat ik fout zat Wil je me weer vasthouden Ik weet niet wat ik kan zeggen Of zou het wat uitmaken Want ik weet niet hoe je me nog zou kunnen vergeven Voor alles wat ik je heb laten doorstaan Is er iets dat ik kan doen Ik zou mijn leven geven om jouw genade te vinden Wat is er nodig tot je me vergeeft? Ik weet het niet. En ik vind dat het mijn schuld is Ik ben de enige die schuld heeft Voor de tranen en de pijn Ik weet niet wat ik kan zeggen Of zou het wat uitmaken Want ik weet niet hoe je me nog zou kunnen vergeven Voor alles wat ik je heb laten doorstaan Is er iets dat ik kan doen Ik zou mijn leven geven om jouw genade te vinden Ik weet niet wat ik kan zeggen Of zou het wat uitmaken Want ik weet niet hoe je me nog zou kunnen vergeven Voor alles wat ik je heb laten doorstaan Is er iets dat ik kan doen Ik zou mijn leven geven om jouw genade te vinden Wat is er voor nodig tot U mij vergeeft? Oh Heer, zal ik merken dat U het al gedaan hebt Ik weet het niet.