Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: third day Songtekst: mountain of god

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: third day - mountain of god ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mountain of god? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van third day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van third day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mountain of god .

Origineel

Thought that I was all alone Broken and afraid But You were there with me Yes, You were there with me And I didn't even know That I had lost my way But You were there with me Yes, You were there with me 'Til You opened up my eyes I never knew That I couldn't ever make it Without You Even though the journey's long And I know the road is hard Well, the One who's gone before me He will help me carry on After all that I've been through Now I realize the truth That I must go through the valley To stand upon the mountain of God As I travel on the road That You have lead me down You are here with me Yes, You are here with me I have need for nothing more Oh, now that I have found That You are here with me Yes, You are here with me I confess from time to time I lose my way But You are always there To bring me back again Sometimes I think of where it is I've come from And the things I've left behind But of all I've had, what I possessed Nothing can quite compare With what's in front of me With what's in front of me (After final Chorus) I thought that I was all alone Broken and afraid But, You are here with me Yes, You are here with me.

 

Vertaling

Dacht dat ik helemaal alleen was Gebroken en bang Maar U was bij me Ja, U was bij mij En ik wist niet eens Dat ik de weg kwijt was Maar U was daar bij mij Ja, U was daar bij mij Tot U mijn ogen opende Ik heb nooit geweten Dat ik het nooit zou kunnen maken zonder U Ook al is de reis lang En ik weet dat de weg moeilijk is Wel, Degene die mij is voorgegaan Hij zal me helpen verder te gaan Na alles wat ik heb meegemaakt Nu besef ik de waarheid Dat ik door de vallei moet gaan om op de berg van God te staan Als ik reis op de weg die U mij hebt laten gaan U bent hier bij mij. Ja, U bent hier bij mij Ik heb niets meer nodig Oh, nu dat ik heb gevonden Dat U hier bij mij bent Ja, U bent hier bij mij Ik beken dat ik van tijd tot tijd dat ik de weg kwijt ben Maar U bent er altijd Om me weer terug te brengen Soms denk ik aan waar het is waar ik vandaan kom En de dingen die ik heb achtergelaten Maar van alles wat ik heb gehad, wat ik bezat Niets is te vergelijken Met wat er voor me ligt With what's in front of me (Na het laatste refrein) Ik dacht dat ik helemaal alleen was Gebroken en bang Maar, U bent hier bij mij Ja, U bent hier bij mij.