Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: third day Songtekst: rockstar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: third day - rockstar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rockstar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van third day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van third day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rockstar .

Origineel

I want to be a rock star But, I ain't got what it takes The drive and the determination And the lucky breaks I want to be a rock star But, I ain't got the face I want to be a rock star But, I ain't got what it takes Seeing my face up on the TV Hearing my songs on the radio People waiting all day in line to see me Doing my pose for Rolling Stone Well, it's alright, yeah it's alright Living lifestyles of the rich and famous Turning all heads in the music scene Flying in my own jet plane to Vegas Riding in a big black limousine Well, it's alright, yeah it's alright No, I ain't got nothing But, to you I'm something Something so much more

 

Vertaling

Ik wil een rockster zijn Maar, ik heb niet wat nodig is De drive en de vastberadenheid En de meevallers Ik wil een rockster zijn Maar ik heb het gezicht niet Ik wil een rockster zijn But I ain't got what it takes Mijn gezicht zien op de TV Mijn liedjes op de radio te horen Mensen wachten de hele dag in de rij om mij te zien Mijn pose doen voor Rolling Stone Well, it's alright, yeah it's alright De levensstijl van de rijken en beroemden Alle hoofden laten draaien in de muziekscene Vliegen in mijn eigen jet vliegtuig naar Vegas Rijdend in een grote zwarte limousine Well, it's alright, yeah it's alright Nee, ik heb niets Maar, voor jou ben ik iets Iets zo veel meer