Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: third day Songtekst: take it all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: third day - take it all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take it all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van third day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van third day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take it all .

Origineel

All the promises I've broken. All the times I've let you down. You've forgot them. But still I hold on to the pain that makes me drown. Now I'm ready. To let it go. To give it away. Take it all. Cause I can't take it any longer. All I have, I can?t make it on my own. Take the first, take the last. Take the good and take the rest. Here I am, all I have. Take it all. All the roads that lie before me. All the struggles I go through. Every second I'm reminded. That it all belongs to you. Now I'm ready. To let it go. To give it away. Ever since I died to myself. You gave a better life to me. I give you my finest moment. I give you the last breath I breathe

 

Vertaling

Al de beloftes die ik heb gebroken. Al de keren dat ik je in de steek liet. Je bent ze vergeten. Maar toch hou ik me vast aan de pijn die me doet verdrinken. Nu ben ik er klaar voor. Om het los te laten. Om het weg te geven. Alles te nemen. Want ik kan het niet langer aan. Alles wat ik heb, ik kan het niet alleen redden. Neem het eerste, neem het laatste. Neem het goede en neem de rest. Hier ben ik, alles wat ik heb. Neem het allemaal. Alle wegen die voor me liggen. Alle worstelingen die ik doormaak. Elke seconde word ik eraan herinnerd. Dat het allemaal van jou is. Nu ben ik er klaar voor. Om het los te laten. Om het weg te geven. Sinds ik stierf voor mezelf. Je gaf een beter leven aan mij. Ik geef je mijn mooiste moment. Ik geef je de laatste ademtocht die ik adem