Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: third day Songtekst: til the day i die

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: third day - 'til the day i die ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van til the day i die? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van third day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van third day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals til the day i die .

Origineel

I wanna tell you. I wanna tell you just how I feel. I will show you. I will show you my love is real. Nobody’s ever gonna love you like I am. You never can deny that. Nobody’s ever gonna hold you like I am. I’ll love you ‘til I die. Until the day I die. I said “forever”. I said “forever” and I mean it. I made a promise. And I intend to always keep it. Forever is so far beyond the reach of my mind. So I’ll give all I have, my heart, my love, my life…

 

Vertaling

Ik wil het je vertellen. Ik wil je vertellen hoe ik me voel. Ik zal het je laten zien. Ik zal je laten zien dat mijn liefde echt is. Niemand zal ooit van je houden zoals ik dat doe. Dat kun je nooit ontkennen. Niemand zal je ooit vasthouden zoals ik dat doe. Ik zal van je houden tot ik sterf. Tot de dag dat ik sterf. Ik zei "voor altijd". Ik zei "voor altijd" en ik meen het. Ik heb een belofte gedaan. En ik ben van plan om me er altijd aan te houden. Voor altijd is zo ver buiten het bereik van mijn geest. Dus ik geef alles wat ik heb, mijn hart, mijn liefde, mijn leven...