Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: third eye blind Songtekst: slow motion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: third eye blind - slow motion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van slow motion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van third eye blind! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van third eye blind en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals slow motion .

Origineel

Miss Jones taught me English But I think I just shot her son Cause he owed me money With a bullet in the chest you cannot run Now he's bleeding in a vacant lot The one in the summer where we used to smoke pot I guess I didn't mean it but man you should've seen it His flesh explode Slow motion see me let go We tend to die young Slow motion see me let go What a brother knows Slow motion see me let go Now the cops will get me But girl if you would let me I'll take your pants off I got a little bit of blow we could both get off Later bathing in the afterglow Two lines of Coke I cut with Draino An her nose starts to bleed A most beautiful ruby red Slow motion see me let go We'll remember these days Slow motion see me let go Urban life decays Slow motion see me let go And at home My sister's eating paint chips again Maybe that's why she's insane I shut the door to her moaning And I shoot smack in my veins Wouldn't you? See my neighbor's beating his wife Because he hates his life There's an arc to his fist as he swings Oh man, what a beautiful thing And death slides close to me Won't grow old to be A junkie wine-o creep Hollywood glamorized my wrath I'm the young urban psychopath I incite murder For your entertainment 'Cause I needed the money What's your excuse? The jokes on you Slow motion see me let go Slow motion see me let go Slow motion see me let go

 

Vertaling

Miss Jones leerde me Engels Maar ik denk dat ik net haar zoon heb neergeschoten Omdat hij me geld schuldig was Met een kogel in de borst kun je niet wegrennen. Nu bloedt hij op een braakliggend terrein Die ene in de zomer waar we wiet rookten Ik denk dat ik het niet zo bedoelde, maar je had het moeten zien. Zijn vlees explodeerde Slow motion see me let go We neigen jong te sterven Slow motion see me let go What a brother knows Slow motion see me let go Nu zal de politie me pakken Maar meisje, als je me laat gaan Ik zal je broek uittrekken Ik heb een klein beetje blow we kunnen allebei klaarkomen Later badend in het nagenieten Twee lijntjes cola heb ik doorgesneden met Draino En haar neus begint te bloeden A most beautiful ruby red Slow motion see me let go We'll remember these days Slow motion see me let go Het stadsleven vergaat Slow motion see me let go En thuis Mijn zus eet weer verfschilfers Misschien is ze daarom gek. Ik sluit de deur voor haar gekreun En ik schiet smack in mijn aderen Zou je dat niet doen? Zie je, mijn buurman slaat zijn vrouw Omdat hij zijn leven haat. Er is een boog in zijn vuist als hij zwaait Oh man, wat een mooi ding En de dood glijdt dicht naar me toe Won't grow old to be Een junkie wijn-o griezel Hollywood verheerlijkt mijn woede Ik ben de jonge stadspsychopaat Ik zet aan tot moord voor jouw vermaak 'Omdat ik het geld nodig had Wat is jouw excuus? De grappen over jou Slow motion see me let go Slow motion see me let go Slow motion see me let go