Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thirty seconds to mars Songtekst: great wide open

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thirty seconds to mars - great wide open ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van great wide open? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thirty seconds to mars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thirty seconds to mars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals great wide open .

Origineel

Is this life?. That we're living. Say the prayers of a thousand tongues. Is this love?. Some new beginning. Or a night of our wildest dreams. Into the great wide open. Across a land of blood and dreams. I will save your heart from breaking. Won't you stop, please. Set me free. I swear to God. I'm the Devil. Raise your hands to the sky and praise. I'm a thief. You're a liar. But we lived out our wildest dreams. Into the great wide open. Across a land of blood and dreams. I will save your heart from breaking. Won't you stop, please. Set me free. Set me free. Set me free. Set me free. Let it out, let it all go. Time to lay down your arms. Let it out, let it all go. Time to lay down your arms. Into the great wide open. Across a land of love and dreams. I will save your heart from breaking. Won't you stop, please. Set me free. Raise your hands to the sky (set me free). Raise your hands to the sky (set me free). Raise your hands to the sky. Won't you stop, please. Set me free

 

Vertaling

Is dit het leven? Dat we leven. Zeg de gebeden van duizend tongen. Is dit liefde? Een nieuw begin. Of een nacht van onze wildste dromen. In de grote wijde open. Door een land van bloed en dromen. Ik zal je hart behoeden voor het breken. Wil je niet stoppen, alsjeblieft. Laat me vrij. Ik zweer bij God. Ik ben de duivel. Hef je handen naar de hemel en prijs. Ik ben een dief. Jij bent een leugenaar. Maar we hebben onze stoutste dromen waargemaakt. In de grote wijde open. Door een land van bloed en dromen. Ik zal voorkomen dat je hart breekt. Wil je niet stoppen, alsjeblieft. Laat me vrij. Laat me vrij. Maak me vrij. Laat me vrij. Laat het eruit, laat het allemaal gaan. Tijd om je armen neer te leggen. Laat het eruit, laat het allemaal gaan. Tijd om je armen neer te leggen. In de grote wijde open. Door een land van liefde en dromen. Ik zal je hart behoeden voor het breken. Wil je niet stoppen, alsjeblieft. Laat me vrij. Hef je handen naar de hemel. Laat me vrij. Hef je handen naar de hemel (bevrijd me). Hef je handen naar de hemel. Wil je niet stoppen, alsjeblieft. Laat me vrij.