Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thirty seconds to mars Songtekst: hunter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thirty seconds to mars - hunter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hunter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thirty seconds to mars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thirty seconds to mars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hunter .

Origineel

If travel is searching. And home has been found. I'm not stopping. I'm going hunting. I'm the hunter. I'll bring back the goods. But i don't know when. I thought i could organize freedom. How american of me. This is soon. You figured it out, didn't you?. You could smell it. So you left me on my own. To complete the mission. Now i'm leaving it all behind. I'm going hunting. I'm the hunter. I'm the hunter. I'm the hunter. You just didn't know me [x6]. . by P!C Lee

 

Vertaling

Als reizen zoeken is. En thuis is gevonden. Ik stop niet. Ik ga op jacht. Ik ben de jager. Ik zal de goederen terugbrengen. Maar ik weet niet wanneer. Ik dacht dat ik vrijheid kon organiseren. Hoe amerikaans van mij. Dit is snel. Je hebt het door, nietwaar? Je kon het ruiken. Dus je liet me alleen. Om de missie te voltooien. Nu laat ik alles achter me. Ik ga jagen. Ik ben de jager. Ik ben de jager. Ik ben de jager. Je kende me gewoon niet. . . door P.C. Lee