Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thirty seconds to mars Songtekst: save the children (unreleased)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thirty seconds to mars - save the children (unreleased) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save the children (unreleased)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thirty seconds to mars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thirty seconds to mars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save the children (unreleased) .

Origineel

Climb the mountain. Raptures Comin.... Fly away out of Hell. God is comin.... Save the children. Find a simple soul. Give me a silent scream. Throw out your broken dreams. Come here and be with me. Ohhhh. God is comin'. Save the children. Fly Away. Give me a silent scream. Throw out your broken dreams. Come here and be with me. Ohhhhh. That's all. Crucify me. Crucify me. Crucify me. Crucify me

 

Vertaling

Beklim de berg. Raptures Comin.... Vlieg weg uit de hel. God komt eraan .... Red de kinderen. Vind een simpele ziel. Geef me een stille schreeuw. Gooi je gebroken dromen weg. Kom hier en wees bij mij. Ohhhh. God komt eraan. Red de kinderen. Vlieg weg. Geef me een stille schreeuw. Gooi je gebroken dromen weg. Kom hier en wees bij me. Ohhhh. Dat is alles. Kruisig me. Kruisig me. Kruisig mij. Kruisig mij