Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: this ascension Songtekst: isabella

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: this ascension - isabella ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van isabella? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van this ascension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van this ascension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals isabella .

Origineel

she stepped out of the lobby into the jungle all she needed to do was run her fingers through her long black hair out of the city's millions I'd see her again, again, again she took me over captivating me simply walking down the street in the spotlight on the mattress above in the night have I known you a thousand years what have you done to me I see you, my mind goes wild go ahead, defy society I still lie awake at night stabbed with dark delight Isabella, long gone now over the continents and seas alone, another city the wretched, the wonderous Isabella what are you thinking now Isabella

 

Vertaling

stapte ze uit de lobby de jungle in alles wat ze hoefde te doen was haar vingers door haar lange zwarte haar uit de miljoenen van de stad Ik zou haar weer zien, weer, weer ze nam me over me betoverend gewoon lopend door de straat in de schijnwerpers op de matras boven in de nacht ken ik je al duizend jaar wat heb je met me gedaan ik zie je, mijn geest wordt wild ga je gang, trotseer de maatschappij Ik lig 's nachts nog steeds wakker gestoken met donkere verrukking Isabella, allang weg nu over de continenten en zeeën alleen, een andere stad de ellendige, de wonderbaarlijke Isabella wat denk je nu Isabella