Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: this providence Songtekst: walking on water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: this providence - walking on water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walking on water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van this providence! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van this providence en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walking on water .

Origineel

Who would I be? Where would I be going if I didn't have you to shake my face? Why do you care? Why do you care so much? Your love's such a stretch for my faith. You don't let go easily. No, you hold onto me tight. And it's just what I need. To get me through the storm tonight. Whoa, I don't have to be afraid of the wind. And that's good to know. 'Cause I've heard it all before. But I'm walking on water now. In the midst of a storm. My life fell apart and you were right there. The fire turned my whims into smoke. I choke on your words that somehow make sense. And I dance with a joy only found in the pain. You don't let go easily. No, you hold onto me tight. And it's just what I need. To get me through the storm tonight. Whoa, I don't have to be afraid of the wind. And that's good to know. 'Cause I've heard it all before. But I'm walking on water now. Whoa, I don't have to be afraid of this sinking ship. And that's good to know. 'Cause I've heard it all before. But I'm walking on water now. Take me away to a heavenly place. Rescue me my love, my saving grace. Whoa, I don't have to be afraid of the wind. And that's good to know. 'Cause I've heard it all before. But I'm walking on water now. Whoa, I'm singing in the rain. Well that's a joy I've never known. 'Cause I've heard it all before. But I'm walking on water now.

 

Vertaling

Wie zou ik zijn? Waar zou ik heen gaan als ik jou niet had om mijn gezicht te schudden? Waarom kan het je wat schelen? Waarom geef je er zo veel om? Jouw liefde is zo'n uitdaging voor mijn geloof. Je laat niet gemakkelijk los. Nee, je houdt me stevig vast. En dat is precies wat ik nodig heb. Om me door de storm te loodsen vanavond. Whoa, ik hoef niet bang te zijn voor de wind. En dat is goed om te weten. Want ik heb het allemaal al eerder gehoord. Maar ik loop nu op water. In het midden van een storm. Mijn leven viel uit elkaar en jij was daar. Het vuur veranderde mijn grillen in rook. Ik stik in je woorden die op een of andere manier zin hebben. En ik dans met een vreugde die alleen in de pijn te vinden is. Je laat niet gemakkelijk los. Nee, je houdt me stevig vast. En dat is precies wat ik nodig heb. Om me door de storm te loodsen vanavond. Whoa, ik hoef niet bang te zijn voor de wind. En dat is goed om te weten. Want ik heb het allemaal al eerder gehoord. Maar ik loop nu op water. Whoa, ik hoef niet bang te zijn voor dit zinkende schip. En dat is goed om te weten. Want ik heb het allemaal al eerder gehoord. Maar ik loop nu op het water. Neem me mee naar een hemelse plaats. Red me mijn liefde, mijn reddende genade. Whoa, ik hoef niet bang te zijn voor de wind. En dat is goed om te weten. Want ik heb het allemaal al eerder gehoord. Maar ik loop nu op water. Whoa, ik zing in de regen. Nou dat is een vreugde die ik nooit heb gekend. Want ik heb het allemaal al eerder gehoord. Maar ik loop nu op het water.