Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thomas rhett Songtekst: leave right now (radio edit)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thomas rhett - leave right now (radio edit) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leave right now (radio edit)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thomas rhett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thomas rhett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leave right now (radio edit) .

Origineel

[Verse 1] Same streets, same party Drowning their problems in Bacardi Same people still talking Whoa, I'm so over it, I'm sorry [Chorus] Baby, you and me can leave right now Ditch all your friends, and the guy you came with Get to know you where it ain't so loud Just you and me alone, some old moonlit road Well, the two of us could disappear Just say the word, we'll get outta here Baby, you and me can leave right now Meet me out back if you like how that sounds [Post-Chorus] You and me could You and me could We can leave right now You and me could If you like how that sounds You and me could [Verse 2] If not, I get it That smile on your face, yeah, it says different One kiss, girl, just try it 'Cause you never know, you just might like it [Chorus] Baby, you and me can leave right now Ditch all your friends, and the guy you came with Get to know you where it ain't so loud Just you and me alone, some old moonlit road Well, the two of us could disappear Just say the word, we'll get outta here Baby, you and me can leave right now Meet me out back if you like how that sounds [Post-Chorus] You and me could You and me could We can leave right now You and me could If you like how that sounds You and me could Oh, baby, you and me could Oh, baby, you and me could [Bridge] Same streets, same party Same people still talking [Chorus] Baby, you and me can leave right now Ditch all your friends, and the guy you came with Get to know you where it ain't so loud Just you and me alone, some old moonlit road Well, the two of us could disappear Just say the word, we'll get outta here Baby, you and me can leave right now Meet me out back if you like how that sounds

 

Vertaling

[Verse 1] Zelfde straten, zelfde feest Drown their problems in Bacardi Dezelfde mensen praten nog steeds Whoa, I'm so over it, I'm sorry [Chorus] Baby, jij en ik kunnen nu vertrekken Dump al je vrienden, en de jongen met wie je kwam Je leren kennen waar het niet zo luid is Just you and me alone, some old moonlit road Nou, wij tweeën kunnen verdwijnen Zeg het maar, dan gaan we weg Baby, jij en ik kunnen nu vertrekken Ontmoet me achter als je wilt hoe dat klinkt [Post-Chorus] You and me could You and me could We can leave right now You and me could If you like how that sounds You and me could [Verse 2] Zo niet, dan snap ik het Die glimlach op je gezicht, ja, het zegt iets anders Eén kus, meisje, probeer het gewoon 'Cause you never know, you just like it [Chorus] Baby, jij en ik kunnen nu vertrekken Dump al je vrienden, en de jongen met wie je kwam Je leren kennen waar het niet zo luid is Just you and me alone, some old moonlit road Nou, wij tweeën kunnen verdwijnen Zeg het maar, dan gaan we weg Baby, you and me can leave right now Ontmoet me achter als je wilt hoe dat klinkt [Post-Chorus] You and me could You and me could We can leave right now You and me could If you like how that sounds You and me could Oh, baby, jij en ik kunnen Oh, baby, jij en ik kunnen [Bridge] Zelfde straten, zelfde feest Dezelfde mensen praten nog steeds [Chorus] Baby, you and me can leave right now Dump al je vrienden, en de jongen met wie je kwam Leer je kennen waar het niet zo luid is Just you and me alone, some old moonlit road Nou, wij tweeën kunnen verdwijnen Zeg het maar, dan gaan we weg Baby, you and me can leave right now Ontmoet me achter als je wilt hoe dat klinkt