Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thome e thobias Songtekst: linda e gostosona

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thome e thobias - linda e gostosona ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van linda e gostosona? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thome e thobias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thome e thobias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals linda e gostosona .

Origineel

EU CONHECI UMA MORENA BONITONA,. ELA E LINDA E GOSTOSONA, CONQUISTOU MEU CORAÇÃO!. APAIXONADO, FEITO LOUCO ALUCINADO,. VIVO SEMPRE AGONIADO, CURTINDO MINHA PAIXÃO!. AMO DEMAIS ESTA MULHER É MINHA VIDA.... TEM QUE TER UMA SAÍDA, PRA ENCONTRAR UMA SOLUÇÃO!. FALEI COM ELA, ALIVIOU MEU SOFRIMENTO,. SEM ELA EU NÃO AGÜENTO, VIVENDO NA SOLIDÃO!. FAZER AMOR, QUANDO SE AMA É BOM DEMAIS. COM ELA EU SOU CAPAZ DE FAZER UMA LOUCURA!. EU ME ACABO EU SEUS BRAÇOS SE QUISER,. FAÇO TUDO COM MULHER, AGARRADINHO NA CINTURA!. ESTA MULHER É A RAZÃO DA MINHA VIDA,. TEM QUE SER MINHA QUERIDA, JÁ GANHOU MEU CORAÇÃO!. Refrão - 2 vezes. EU NÃO ESQUEÇO,. NÃO CONSIGO IMAGINAR,. SE ELA NÃO ME AMAR. SEI QUE MORRO DE PAIXÃO!

 

Vertaling

IK HEB EEN LEUKE BRUNETTE ONTMOET. ZE IS MOOI EN HEET, ZE HEEFT MIJN HART VEROVERD!. VERLIEFD, ALS EEN GEKKE GEHALLUCINEERDE MAN. IK LEEF ALTIJD GEKWELD, GENIETEND VAN MIJN PASSIE! IK HOU TE VEEL VAN DEZE VROUW, ZE IS MIJN LEVEN. ER MOET EEN UITWEG ZIJN, OM EEN OPLOSSING TE VINDEN! IK PRAATTE MET HAAR, ZE VERLICHTTE MIJN LIJDEN. ZONDER HAAR KAN IK NIET IN EENZAAMHEID LEVEN! DE LIEFDE BEDRIJVEN, ALS JE LIEF HEBT IS TE GOED. MET HAAR KAN IK ALLES DOEN WAT GEK IS! IK MAAK MEZELF AF IN HAAR ARMEN ALS IK DAT WIL. IK DOE ALLES MET EEN VROUW, ME VASTKLAMPEND AAN HAAR MIDDEL. DEZE VROUW IS DE REDEN VAN MIJN LEVEN. ZE MOET MIJN LIEVELING ZIJN, ZE HEEFT MIJN HART AL VEROVERD!. Refrein - 2 keer. IK VERGEET HET NIET. IK KAN HET ME NIET VOORSTELLEN. ALS ZE NIET VAN ME HOUDT. IK WEET DAT IK ZAL STERVEN VAN PASSIE!