Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thompson twins Songtekst: lay your hands on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thompson twins - lay your hands on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lay your hands on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thompson twins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thompson twins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lay your hands on me .

Origineel

This old life seemed much too long With little point in going on I couldn't think of what to say Words just vanished in the haze I was feeling cold and tired Yeah kinda sad and uninspired But when it almost seemed too much I see your face And sense the grace And feel the magic in your touch (chorus) OH LAY YOUR HANDS LAY YOUR HANDS ON ME OH LAY YOUR HANDS WOO-OO-OO-OO! OH LAY YOUR HANDS OH LAY HOUR HANDS ON ME Back and forth across the sea I have chased so many dreams But I have never felt the grace That I have felt in your embrace Oh I was tired and I was cold Yeah with a hunger in my soul When it almost seemed too much I see your face And sense the grace And feel the magic in your touch (REPEAT CHORUS) Now you made me feel so good Yeah like I never ever thought I would You know you make me feel so strong And now our laughter just goes on and on So c'mon lay your hands on me Cause close to you is where I really want to be And if it ever gets too much I see your face And sense the grace And feel the magic in our touch (REPEAT CHORUS TO FADE)

 

Vertaling

Dit oude leven leek veel te lang Met weinig zin om door te gaan Ik kon niet bedenken wat ik moest zeggen Woorden verdwenen in de waas Ik voelde me koud en moe Ja, een beetje verdrietig en ongeïnspireerd Maar toen het bijna te veel leek zag ik je gezicht En voel de gratie En voel de magie in je aanraking (refrein) OH LEG JE HANDEN LEG UW HANDEN OP MIJ OH LEG JE HANDEN WOO-OO-OO-OO-OO! OH LEG JE HANDEN OH LEG JE HANDEN OP MIJ Heen en weer over de zee Ik heb zoveel dromen nagejaagd Maar ik heb nooit de genade gevoeld Die ik heb gevoeld in jouw omhelzing Oh ik was moe en ik had het koud Ja met een honger in mijn ziel Toen het bijna te veel leek Ik zie je gezicht En voel de gratie And feel the magic in your touch (HERHAAL REFREIN) Now you made me feel so good Yeah like I never ever thought I would You know you make me feel so strong And now our laughter just goes on and on So c'mon lay your hands on me Want dicht bij jou is waar ik echt wil zijn En als het ooit te veel wordt zie ik je gezicht En voel de gratie And feel the magic in our touch (HERHAAL REFREIN OM TE VERVAGEN)