Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: three 6 mafia Songtekst: squeeze it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: three 6 mafia - squeeze it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van squeeze it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van three 6 mafia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van three 6 mafia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals squeeze it .

Origineel

We looking for them J-Lo booties, big ol' ass, round and fat Let me squeeze it, let me squeeze it When she take it to the floor, I want to hit it from the back Let me squeeze it, let me squeeze it We looking for them J-Lo booties, big ol' ass, round and fat Let me squeeze it, let me squeeze it When she take it to the floor, I want to hit it from the back Let me squeeze it, let me squeeze it (All you ladies pop your pussy like this) Yeah (Move your body don't stop don't miss) Man she got me in the zone when I watch this broad pass by Been becking at this bitch all night but this my last try I am trying to see what's up, you know a nigga trying to fuck If you are a girlie girl then I'll settle for a suck You got a thug on the scene in the club on some green A nigga ain't Ginuwine but trying to get up in them jeans Frayser Boy that's the name, fuck another I'm the man Get you drank after drank get you drunk I'm trying to bang Where ya at whoa, where ya at whoa CB wanna hit you from the back whoa And when I grab your girl, don't holla, let go 'Cause I like a girl with a big back bro I mean she stacked low and when I jacked yo I shoot that thang like I'm shooting off a Mac whoa It ain't no game I play when it come to D And if you get it from me then you getting dope D'd We looking for them J-Lo booties, big ol' ass, round and fat Let me squeeze it, let me squeeze it When she take it to the floor, I want to hit it from the back Let me squeeze it, let me squeeze it Juicy J is pimpy not always all friendly I wanna get that chewin' like from Monica Lewinsky She can call me (Papi) Hanging low and (Floppy) When I get behind that ass, she tell me (Boy you got me) I don't care for size four I just want a size more Big ol' J-Lo booty, what a wedding, good, she sized or Bring it up (Bring it up) Back it back (Back it back) Make it wiggle (Make it wiggle) Make it jiggle, make it clap Let me squeeze it ain't no teasing Go to get it, I done seen it Soon as she drop it on the floor It's over for this one this evening, I might leave it Sticky drippin' up out of the side of her secret Victoria probably gone be pissed when ever she sees it But once you got me going it's on Ain't no reason for you be wanting to go home You gotta give it to me nice and round that big J-Lo booty I need it badly I'll be happy Drop it off she a cutie We looking for them J-Lo booties, big ol' ass, round and fat Let me squeeze it, let me squeeze it When she take it to the floor, I want to hit it from the back Let me squeeze it, let me squeeze it (Yeah, yeah, yeah, yeah) I'm looking for them J-Lo booties But I ain't Ben Affleck and I ain't Diddy And I ain't the dude who taught her to dance like that I'm just a dirty, dirty, down south gold mouth nigga Can't remember the last time I only saw six figures I bang a bad big booty thang daily I did more stars than that boy Carson Daily And if you nice you ain't even gotta pay me But if you ugly hit the bank and try to save me I know this broad She lick the Infamous so good she make me wanna cry And if she wasn't such a dog I'd hit her doggy every night They put the 'free' in freak, they put the 'ut' in slut They put the 'amp' in tramp and catch you when I take off the glove She give brain insane, I call the dame a brainiac Let me meet the family, all the women nymphomaniacs She got the biggest brown round that you ever seen Lord, the maniac I make her hit the club and make that cheese

 

Vertaling

We zijn op zoek naar die J-Lo booties, grote oude kont, rond en dik Laat me erin knijpen, laat me erin knijpen When she take it to the floor, I want to hit it from the back Laat me erin knijpen, laat me erin knijpen We zijn op zoek naar die J-Lo booties, grote oude kont, rond en dik Laat me erin knijpen, laat me erin knijpen When she take it to the floor, I want to hit it from the back Laat me erin knijpen, laat me erin knijpen (All you ladies pop your pussy like this) Yeah (Beweeg je lichaam, niet stoppen, niet missen) Man she got me in the zone when I watch this broad pass by Ik heb de hele nacht naar deze teef gekeken, maar dit is mijn laatste poging. I am trying to see what's up, you know a nigga trying to fuck Als je een meisjesmeisje bent, neem ik genoegen met een pijpbeurt. Je hebt een boef op de scène in de club op een groene Een neger is geen Ginuwine maar probeert in een spijkerbroek omhoog te komen. Frayser Boy dat is de naam, fuck another ik ben de man Ik probeer je dronken te voeren. Where ya at whoa, where ya at whoa CB wanna hit you from the back whoa En als ik je meisje grijp, niet gillen, laat los 'Cause I like a girl with a big back bro I mean she stacked low and when I jacked yo I shoot that thang like I'm shooting off a Mac whoa Het is geen spel dat ik speel als het op D aankomt En als je het van mij krijgt dan krijg je Dope D'd We zijn op zoek naar die J-Lo booties, grote oude kont, rond en dik Let me squeeze it, let me squeeze it When she take it to the floor, I want to hit it from the back Let me squeeze it, let me squeeze it Juicy J is pooierig niet altijd even vriendelijk I wanna get that chewin' like from Monica Lewinsky Ze kan me bellen (Papi) Hanging low and (Floppy) When I get behind that ass, she tell me "Boy you got me I don't care for size four I just want a size more Big ol' J-Lo booty, what a wedding, good, she sized of Bring it up (Bring it up) Back it back (Back it back) Make it wiggle (Make it wiggle) Make it jiggle, make it clap Let me squeeze it ain't no teasing Ga het halen, ik heb het gezien Soon as she drop it on the floor Het is over voor deze vanavond, Ik laat het misschien Sticky drippin' up from the side of her secret Victoria zal wel kwaad zijn als ze het ooit ziet. But once you got me going it's on Er is geen reden voor jou om naar huis te gaan. Je moet het me geven lekker rond die grote J-Lo kont Ik heb het hard nodig Ik zal gelukkig zijn. Drop it off she a cutie We zijn op zoek naar die J-Lo booties, grote kont, rond en dik Let me squeeze it, let me squeeze it When she take it to the floor, I want to hit it from the back Let me squeeze it, let me squeeze it (Yeah, yeah, yeah, yeah) I'm looking for them J-Lo booties But I ain't Ben Affleck and I ain't Diddy En ik ben niet de kerel die haar leerde zo te dansen Ik ben gewoon een vieze, vieze, down south gold mouth nigga Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zes cijfers heb gezien. I bang a bad big booty thang daily Ik deed meer sterren dan die jongen Carson Daily En als je lief bent, hoef je me niet eens te betalen. Maar als je lelijk bent, ga dan naar de bank en probeer me te redden. Ik ken deze griet Ze likt de Infamous zo goed dat ze me aan het huilen maakt En als ze niet zo'n hond was, zou ik haar elke avond een beurt geven. Ze stoppen de 'free' in freak, ze stoppen de 'ut' in slet Ze zetten de 'amp' in tramp en vangen je als ik de handschoen uittrek Ze geeft hersenen krankzinnig, ik noem de dame een brainiac Laat me de familie ontmoeten, alle vrouwen nymfomanen Ze heeft het grootste bruine rondje dat je ooit hebt gezien Heer, de maniak ik laat haar de club raken en maak die kaas