Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Three Days Grace Songtekst: Burn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Three Days Grace - Burn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Burn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Three Days Grace! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Three Days Grace en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Burn .

Origineel

I'll tell you now you can't win this
You're way too slow
I'll tell you I'm gonna take this
Did you come here to watch me burn?

I'll let it show that
I'm not always flying
Come all the way down
And watch me burn
I won't let it show that
I'm not always hiding
So on the way down
I'll watch you burn

So let me know just how to take this
You're way too cold
Now show me how before it breaks me
Did you come here to watch me burn?

 

Vertaling

Ik vertel je nu dat je dit niet kan winnen
Je bent veel te langzaam
Ik vertel je nu dat ik dit zal nemen
Ben je hier gekomen om me te zien branden?

Ik zal laten zien dat
Ik niet altijd vlieg
Kom helemaal naar beneden
En zie me branden
Ik zal niet laten zien dat
Ik me niet altijd verstop
Dus op de weg naar beneden
Zal ik je zien branden

Dus laat me weten hoe ik dit moet opnemen
Je bent veel te koud
Laat me nu zien hoe voordat het me breekt
Ben je hier gekomen om me te zien branden?