Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: three days grace Songtekst: release

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: three days grace - release ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van release? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van three days grace! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van three days grace en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals release .

Origineel

I see the world, feel the chill Which way to go, windowsill I see the words on a rocking horse of time I see the birds in the rain, ohh Oh, dear Dad, can you see me now? I am myself, like you somehow I'll ride the wave where it takes me I'll hold the pain, release me Ohh, ohh I, ohh ohh Oh, dear Dad, can you see me now? I am myself like you somehow I'll wait up in the dark for you to speak to me How I've opened up, release me Release me, release me dad, release me Ohh ohh I, ohh ooh ooo

 

Vertaling

Ik zie de wereld, voel de kilte Which way to go, windowsill Ik zie de woorden op een hobbelpaard van tijd Ik zie de vogels in de regen, ohh Oh, lieve papa, kun je me nu zien? Ik ben mezelf, zoals jij op een of andere manier Ik zal de golf berijden waar die me brengt Ik zal de pijn vasthouden, laat me los Ohh, ohh ik, ohh ohh Oh, lieve papa, kun je me nu zien? Ik ben mezelf zoals jij op een of andere manier Ik zal in het donker wachten tot je tegen me spreekt Hoe ik me heb opengesteld, laat me vrij Laat me los, laat me los pa, laat me los Ohh ohh ik, ohh ooh ooo